Sterowniki intel HD Graphicts

Mam problem z uruchomieniem gry.
Potrzebne sterowniki Intel HD Graphicts.
Screen z dxdiag

System Windows 11
Próbowałem zwiększyć vram ale nie dało się

Gra : Farming Simulator 19

Tu pokazuje, że masz integrę.
Z tego co rozumiem, system nie wykrył sterowników do karty graficznej. Jaki masz model?

Niby mam kartę z processorem
Processor : Intel Core i5 M450

No to masz integrę.
Jaki masz model laptopa / ew. w komputerze znajduje się jakaś inna karta graficzna - GeForce Nvidia / AMD?

Tylko Intel

Model Hp Probook 6540b
Pierwszy Os był win 7

Otwórz > Ustawienia > System > Windows Update i pobierz wszystkie aktualizacje, łącznie z opcjonalnymi. Mogą tam być też proponowane odpowiednie sterowniki.

Jeśli masz Hp Probook 6540b, to w środku masz ATI Mobility Radeon 4550 wyposażony w 512 MB pamięci GDDR3.

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-mobility-radeon-hd-4000-series/ati-mobility-radeon-hd-4550

Na 11 nie ma chyba sterowników, ale możesz spróbować zainstalować te z 7 / 8.

@Astor444 Wszystko aktualne

@lordjahu Ok

Przypomnieło mi się że raz coś pogrzebałem w plikach gry i działało ale nie wiem co zmieniłem
:frowning:

@lordjahu długo się pobiera

Z 7 spróbuję

@lordjahu po instalacji już gotowe??

<?xml version="1.0"?> <?xml-stylesheet type="text/xsl" href="Report.xml.xsl"?> -UI 02/18/22 10:48:03 install Menedżer instalacji AMD Catalyst 8.0.877.0 20 AMD APP SDK Runtime 10.0.937.2 90 Menedżer instalacji AMD Catalyst Succeed 8.0.877.0 20 Informacje o sprzęcie Istniejące pakiety Pakiety do zainstalowania Pakiety do odinstalowania Inne wykryte urządzenia Komunikaty o błędach Nazwa Producent Typ układu scalonego Ident. urządzenia Inny sprzęt Pobierz pakiety Powodzenie Niepowodzenie Ident. dostawcy Kod klasy Identyfikator wersji Identyfikator podsystemu Identyfikator dostawcy podsystemu Program Menedżer Instalacji Catalyst™ Raport z instalacji Stan końcowy: Wersja elementu: Rozmiar: MB

Nie wiem czemu się przetłumaczyło

A jeszcze się spytam.
Czy da się zaaktualizować OpenGl_2.1 na nowszy np na 4