Witam, czy możecie mi podać sterowniki do karty graficznej zintegrowanej, mój model płyty głównej to: “asustek computer inc p5kpl-cm” mam win xp. [pc]
Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.
mam taki problem gdy podczas włączania instalatora (sterownika asustek- do kart graficznych zintegrowanych) wyskakuje błąd:
Ten system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczących instalowania tego oprogramowania.
Sterowniki pobrałem zgodnie z modelem płyty głównej i zgodnie z windowsem, dlatego mnie to dziwi czemu to wyskakuje.
Hej,
A na pewno działasz na karcie zintegrowanej? Nie masz włożonej karty dedykowanej do portu PCI-E?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Korzystam z karty graficznej gf 8600 gt, jest uszkodzona, wyświetlają się na monitorze paski, które mi bardzo przeszkadzają, dlatego chcę zainstalować właśnie kartę zintegrowaną żeby tych artefak
Hej,
W takim układzie najpierw wyłącz komputer, wyjmij kartę dedykowaną, podłącz monitor do wyjścia karty zintegrowanej i wtedy uruchom komputer. Nie zainstalujesz sterowników do wyłączonej karty zintegrowanej.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zrobiłem tak jak napisałeś i właśnie działa, dzięki wielkie!