Sterowniki Vista

Hej mam pytanie? Czy są jakieś sterowniki do płyty głównej Abit NF7 na viste. Bo miałem ją instalować, ale mam Abita NF7 i nie wiem czy będzie to dobrze działać ze sterami do xp.

Stery pod nF2 są (str nvidii), zobacz czy jest do dźwięku. Większość sterów jest w sys.

Jak masz mniej jak 2 GB ram to nie ma sensu instalować, +braki kompatybilności z prog, grami, i te wieczne pytania czy chcesz uruchomić ten prog lekko dobija.

Jednak chyba na razie zrezygnuje z Visty na czas dopóki nie wymienię płyty głównej. Ale dzięki za poradę.

ja mam na laptopie 2gb ramu, procek core duo 2 i wszystko idzie mi bardzo dobrze z vista biznes version, co do tych “wiecznych pytan” czy chces usunac program itp, to mozna sobie wylaczyc w panelu sterowania user account control.

moim zdaniem vista to najlepszy windows jaki ms zrobilo dotychczas, trzeba tylko troche pofatygowac sie z sterownikami i bedzie oka :slight_smile: juz od ½ roku uzywam tylko viste :slight_smile:

Potwierdzam. Ja mam taki sprzet jak w opisie i wszsytko dziala bez problemu. zero problemow z programami itp. Sam system podobnie jak kolega powiedzial uwazam ze super i moze nawet lepszy niz xp. A co do tych powiadomien to tez Mnie denerwowaly ale w czym problem by je wylaczyc w panelu sterowania. Pozdrawiam