Straciłem dostęp do mojego bloga na wordpress.com

Witam, pomóżcie proszę jakoś bo mam mega problem! Chodzi o to, że od lat z pasją prowadzę bloga na wordpress.com i dziś stało się coś strasznego, czego nie przewidziałem. Mianowicie jakiś czas temu wordpress.com wprowadził dwuetapową weryfikację podczas logowania się do bloga (tak jak w Gmailu) i dziś czyściłem wszystkie brudy na kompie i wyczyściłem też ciastka z przeglądarki, co zaowocowało wylogowaniem z bloga (a zalogowany byłem od miesięcy). Aplikacja do generowania kodów (Authenticator), nie jest z blogiem z skonfigurowana (zmiana telefonu), a żeby ją skonfigurować, musiał bym być zalogowanym na blogu, więc tutaj koło się zamyka. Jest jeszcze opcja przy logowaniu “Send recovery code via text”, ale nie działa, bo nic nigdzie nie przychodzi :frowning: Błagam, pomóżcie jakoś, bo już nie wiem co robić. Mam nadzieję, że nie straciłem mojego bloga, bo to by była załamka na maxa :frowning: HELP

Napisz do administracji WP, żeby ci zresetowali hasła.

W ostateczności skontaktuj się z administracją mailowo, puszczając wiadomosć z adresu jakiego użyłeś do rejestracji.