Witam od 2 tygodni mój PC (hp pavilion p6710pl) chodzi jak “krew z nosa” tzn. strasznie się zawiesza co chwile, przy przeglądaniu internetu przeglądarka się tnie tak samo gdy odtwarzam muzykę, jakiś program czy cokolwiek robiłem format z partycji recovery z 3 razy ale to nic nie pomogło, przeciscilem tez wiatraczki etc. z kurzu ale to tez nic nie dało. Nie mam pojęcia co się mogło stać jeśli ktoś mógłby mi pomoc byłbym wdzięczny bo ja jestem laikiem komputerowym
Przepraszam ale raport OTL z usuwania nie zapisałem niechcący przepraszam, nowy raport z OTL http://wklej.org/id/768683/
powiem jeszcze, ze dioda odpowiadająca za dysk twardy świeci się praktycznie cały czas gaśnie niekiedy na ułamki sek.(i to nie jest normalnie bo wiem jak było:) no czasami jak nic nie robię to gaśnie chyba dysk twardy się posypał
Uruchom zainstalowany Revo Uninstaller, wybierz funkcję Narzędzia / Autostart - pojawi się lista programów uruchamianych ze startem systemu. Przeanalizuj tą listę. Nie wszystkie programy muszą pracować w autostarcie.