witam. czy ktoś wie może jak włączyć strażnika Ad-Watch w Ad-Aware SE?
Jak właczyć? Jak masz stornę głóną - mówię o wersji Professional na 3 miejscu masz po lewej stronie masz Ad-Watch wejdż i uruchomisz tego strażnika
Ta wersja nie ma Ad-watch
W wersji SE personal nie ma możliwości uruchomienia strażnika.
Musisz zaopatrzyć się w niestety płatną wersje SE Professional / SE Plus lub wybrać jakiegoś odpowiednika np. bezpłatnego na razie windows defender.
Windows defender to naprawde dobry program nie obciąza kompa jest szybki itp ale trzba miec jeszcze cos poza nim bo samemu to on nie starczy np. Ad-Adware personal i raz na tydzien skan zrobić
A ja polecam SpyDefense Antispyware program freeware i w niczym nie ustepuje Ad aware a ponadto zapewnia na bierząco ochroną systemu tak jak Ad watch. Wystarczy tylko poszukać a zawsze znajdzie się alternatywę
Hmmm…wygląda interesująco. Trzeba będzie się mu przyjrzeć bliżej
Skończcie te biadolenie co jest lepisze a co nie, nie takie było pytanie :?
Przypominam pytanie brzmiało:
wszystkie uwagi bardzo sie przydaly (co jest lepsze tez)
nie stety mam wersje personal wiec juz wiem ze sobie tego nie wlacze
czy wersja profesional jest rowniez darmowa?
ewentualnie “windows defender” ale juz raz to sciagalemkiedys i nie wiedziec dlaczego nie moglem tego uruchomic… :?
Nie jest
masz legalnego windowsa? Jeśli nie to już znamy przyczynę. :mrgreen:
Adaware w wersji plus oraz professional są płatne.
Koniec dyskusji myślałęm ze masz płatną wersję, strażnika posiada też inny soft darmowy, a jest nim - Spybot - Search & Destroy
Pierwsze słysze o takim zabezpieczeniu antypirackim w tym programie
szczerze to ja również nie jestem pewny. Ale zapaytać nie zaszkodzi :lol:
tak, mam legalnego windowsa. jednak chyba tym razem zdecyduje sie na Spybot - Search & Destroy. przeczytalem to co mi podał Gutek 2222 i mysle ze warto to przetestowac, chyba,ze ktos ma jeszcze jakies inne propozyce to slucham, jesli nie to dzieki wszystkim za pomoc i dobre rady