Czy wie ktoś co się stało ze strona ************* ?
Do nie dawna była to największa strona torrentowa w Polsce, podobno teraz ma inny adres. Może wie ktoś jaki
Czy wie ktoś co się stało ze strona ************* ?
Do nie dawna była to największa strona torrentowa w Polsce, podobno teraz ma inny adres. Może wie ktoś jaki
Tommekx regulamin :?: źródełka wysychają :twisted:
Jak zamknęli identyczny temat, o stronie… no wiecie jakiej, nie będe modów wysilać, to ten pewnie też zamkną
Ja nie wiem co się stało…
A co złego jest w sciąganiu plików z sieci p2p? No pewnie, że od razu skojarzenia, przecież można również ściągać legalne pliki z sieci p2p.
programy kupować w sklepie a nie ściągać :evil:
Myszak słyszałeś kiedy o programach typu freeware lub trial? :evil:
to masz serwisy jak np. vortal dp. Dziwne że ściągasz ze strony która łamie regulamin tego forum :evil: rozprowadzając pliki torrent do nielegalnych (pełnych) wersji :evil:
Że sciągam pliki freeware lub trial to od razu jestem pirat? A poza tym uwierz mi, ale na dobreprogramy.pl nie ma wszystkich programów, które akurat mi są potrzebne w danej chwili.
******** to jest jej nowy adres
no bez jaj :evil: :roll: :shock:
Wielkie dzięki Shawn Michaels
Myszak zły dzień dzisiaj miałeś czy co ?
Ostatnio przez torrenta ściągnąłem sobie Auto patchera i co tez jestem piratem ?
Ja nie sadzę…i dużo programów typu freweare ściągałem przez torrenta a to dlatego że szybciej czasami się zassa niż ze stronki
to wejdź na tą stronę :roll: i podziwiaj pełne wersje, cracki i seriale :?
To niestety wada p2p
Chyba nie czytałeś regulaminu forum:
http://forum.dobreprogramy.pl/rules.php
Jeszcze raz zobaczę takie strony z crackami, serialami, filmami itp - będzie niemiło.
Tutaj takich stron nie opłakujemy.
Dobra nie chodzi mi o tę strone, ale napisałeś :
Czy jest w tym coś złego jak ściągnę wersję bezpłatną z torrenta??
Czy choćby program tlen czy gg
Choć większość używa torrentów do nielegalnych rzeczy, nie znaczy to że wszyscy co ściągaja z torrenta są piratami
przez p2p mozna tez sciagnac byle jakiego linuksa np.
tak samo jak z nozem - mozna zabic, mozna pokrajac chleb
aero masz rację mój błąd xle to napisałem przyznaję się do błędu
Bez jaj to są chyba niektórzy użytkownicy tego forum.
Szkoda, że regulamin oprócz piractwa nie zabrania również kołtunerii.