Mam pytanie ,gdzie mogę dawać ,linki mojej strony ,szukam osób co wiedzą ,gdzie i jak, mam strone od dzisiaj, Jeśli nie można dać linku proszę pisać http://maleon.rf.gd/
Strona sklepu bez SSL to trochę kiepsko.
Z tego co widzę to jest wordress, wchodzisz więc przez maleon.rf.gd/wp-admin i tam ustawiasz/edytujesz treści? Możesz rozwinąć o co chodzi z dawaniem linków twojej strony.
Może mu chodzi o reklamę w Internecie ale to wygląda na jakiś darmowy hosting np. Prv.pl lub kiedyś CBA.pl (tyle że w „Grenadzie” ).
Dodatkowo warto testować czy mechanizm świeżych domen już nie blokują twojego sklepu / bloga opartego o WordPress (zwykle 30 dni ale może być dłużej w np. FortiClient - ten chyba umie analizować popularność witryny).
Eh napisałem długiego posta, ale wcięło mi.
- kup domenę - darmowych nie używa się do sklepu, zabiorą i cały wysiłek w … Polecam OVH - tanio
- kup hosting, jakikolwiek komercyjny - hostinguj ma 5 zł za miesiąc, polecam, bo nie ma tam kruczków typu „rok za złotówkę, później tydzień za stówkę”
- na pozycje domeny maja wpływ także treści, blogi, opisy itp. Długie i unikalne.
- potrzebujesz pieniędzy na „wstawianie linków” (linkbuilding jest sprzeczny z filozofią Google, ale wszystkie agencje to stosują), darmowe miejscówki, to jak darmowy dom publiczny, strach skorzystać.
- pierwszy miesiąc linki bez anchorów-słów kluczowych, kilka sygnaturek, komentarzy, napów czy płatnych katalogów. Treści oczywiście unikalne.
- możesz dorzucić kilka ofert „artykuł blogowy 10-15 złotych” z Allegro, omijaj oferty 10 artykułów za 10 złotych lub 10000 linków 9.99. Te pierwsze są słabiutkie, ale jeszcze nie toksyczne, te drugie to syf, kiła i mogiła w jednym. Jak masz więcej kasy to Linkhouse/Whitepress
- Wróć po miesiącu i napisz, czy dalej działasz, a przy okazji poczytaj tez pozycjonowanie i optymalizacja, takie forum tematyczne na start.
- linków konkurencji możesz poszukac darmowych ahrefsem.
Powodzenia, tylko pamiętaj, że to kosztuje czas i pieniądze.
Sprawdź szkice na forum:
https://forum.dobreprogramy.pl/my/activity/drafts
Jak tam nie ma to przepadło bez posiadania na takie okoliczności dodatku co archiwizuje tekst wpisany w „<textarea>
”.
Przepadło, w momencie dodawania była zawieszona przeglądarka, wysypało się i nie ma.
O co tobie chodzi?
To było do krystiana.
Ale skoro się odezwałeś, to nie zapomnij też uruchamiając sklep (po rejestracji formalnej itp) dodać wizytówki Google. Też warto.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.