Strony www nie wczytują się do końca, log z OTL


(Skidzioba) #1

Witam. Tak jak w temacie - po formacie Win XP strony www nie wczytują mi się do końca. Nie jest to zależne od przeglądarki. Na interii nie ma obrazków lub na YT nie ma odsyłaczy do filmów. Także się musiałem sporo napocić, żeby ściągnąć OTL.

Proszę o pomoc, z tym się nie da neta przeglądać... Będę wdzięczny

Log OTL:

http://wklej.eu/index.php?id=b371125fd1


([i]DAEMON) #2

W Custom Scans/Fixes wklej:

:Processes

killallprocesses


:OTL

PRC - [2010-08-06 20:02:10 | 000,210,944 | ---- | M] (ConeXware, Inc.) -- C:\Documents and Settings\Krzychu\Ustawienia lokalne\Temp\Ogr.exe

PRC - [2010-08-06 20:02:06 | 000,209,920 | ---- | M] (ConeXware, Inc.) -- C:\WINDOWS\Oxotia.exe

SRV - [2010-08-06 20:02:02 | 000,255,488 | ---- | M] (ConeXware, Inc.) [Auto | Running] -- C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll -- (SSHNAS)

O4 - HKCU..\Run: [ZE18MW23GY] C:\Documents and Settings\Krzychu\Ustawienia lokalne\Temp\Ogr.exe (ConeXware, Inc.)


:Commands

[reboot]

Naciśnij Runfix.

Podaj log z usuwania i nowy log z OTL z Extras.txt

Przeskanuj system MalwareBytes. Logi ze skanowania podaj na forum.


(Skidzioba) #3

Po zrobieniu run fix jeszcze nie działało. Ostatnim moim atakiem na ten złośliwy problem był program MalwareBytes. Wykrył mi 10 infekcji, dałem do kwarantanny i usunąłem, po tym skanie nagle wszystko zaczęło działać.

Logów już nie zamieszczam. I tak je straciłem np ten z usuwania bo restartowałem jeszcze raz kompa, mozille zamykałem więc nie mam już linków.

Wszystko ładnie i poprawnie działa, sprawdzałem jak się tylko dało.

Jestem ogromnie wdzięczny wortalowi dobreprogramy oraz Tobie, DAEMON. Dzięki Wam mogę normalnie użytkować komputer.

Pzdr, Krzychu