Jak prawidlowo zrobic strukture strony www tak zeby mozna bylo zamiescic na tronie glownej część jakiegos tekstu, a po kliknieciu w link więcej, żeby otwierala sie cala tresc ? I jak zrobic, zeby kazda podstrona otwierala mi sie na stronie glownej ? Bo za pomoca ramek to chyba juz nie jest to modne.
Obenie mam strukure taka:
<?php
$a = array_keys($_GET);
ob_start();
switch($a[0])
{
case 'kontakt':
$title = 'History - Past, Present and Future';
include 'kontakt.php';
break;
case 'ksiega':
include 'ksiega.php';
break;
case 'przeslij':
include 'przeslij.php';
break;
case 'index':
header('Location: http://http://www.history.is.net.pl');
break;
default:
case 'home':
$wiecej = '
…::: History :::…
Past, Present and Future Jak zapewne większość z Was już wie - w internetowej sieci wyrosła nowa historia tego co było i minęło, jak i także tego co już jest oraz w nie dalekiej przyszłości zdarzyć się ma. To dopiero wielki początek tego ekscytującego momentu zaistnienia tej strony. A to wszystko dzięki Wam, tym którzy mają tutaj swój jakiś własny wkład
więcej …
'; if(IsSet($_GET[‘artykulID’]) && $_GET[‘artykulID’] == 1) { echo ’
…::: History :::…
Past, Present and Future Jak zapewne większość z Was już wie - w internetowej sieci wyrosła nowa historia tego co było i minęło, jak i także tego co już jest oraz w nie dalekiej przyszłości zdarzyć się ma. To dopiero wielki początek tego ekscytującego momentu zaistnienia tej strony. A to wszystko dzięki Wam, tym którzy mają tutaj swój jakiś własny wkład i pomogą nam przy realizacji tego pomysłu. Przy takim wyborze jaki dostępny jest tutaj - jestem przekonany, że każdy - nawet najbardziej wybredny z wybrednych znajdzie tu coś dla siebie. By jeszcze bardziej uatrakcyjnić wędrówkę po wirtualnej _ histori _ pomyślałem, że warto by umieszczać odpowiednie rzeczy, na które składają się kolejne jakby etapy rozwoju tej strony. Każdy z Czytelników może także zasugerować własne propozycje tego, co by chciał żeby właśnie tutaj według niego się znalazło. Wystarczy skorzystać z opcji komenatarzy pod tym tekstem. No to do dzieła ! '; } else { //tu wyswietlasz liste artykułów, w tym wypadku jeden echo $wiecej; } break; } $content = ob_get_clean(); ?>
Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie.