Stubbs the Zombie - postacie znikają

Witam mam taki problem: otóż postanowiłem pożyczyć od kolegi Stubbs the Zombie, wszystko się ładnie instaluje itd itp. włączam grę też wszystko dobrze, odpalam “Nowa gra” i gdy już zaczynam grać, nie widać mojej postaci (wszystko inne jest) po chwili pojawia się na 3 sekundy i znowu znika. Tak samo dzieje się jak podchodzę do innych ludzi, np. widzę policjantów, podchodzę do nich i znikają zostają tylko ich czapki (radiowozu też nie ma :o ). Patch może by pomógł jednak patcha do wersji pl nie znalazłem a w wersji eng nie chce się zainstalować (nie może wykryć, bo gra jest w wersji polskiej). Dodam, że cienie postaci są i widać je cały czas :?

Dołączam jeszcze screen żeby wiadomo było o co chodzi i proszę o pomoc :smiley: :

http://img9.imageshack.us/i/beztytuumyf.jpg/

Zainstaluj nowsze sterowniki do karty graficznej.

nowszych już nie ma (na początku w ogóle było prawie wszystko czarne, zainstalowałem nowsze to ten problem zniknął, ale ten opisywany przeze mnie już nie :frowning: )

Jaką masz w ogóle kartę graficzną? Jaki system?

Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

Windows XP SP3

Karta słaba ale nigdy nie było z nią problemów.

Zintegrowana karta graficzna Intela słabo nadaje się do gier. Pokombinuj z różnymi sterownikami, ale cudów nie oczekuj.