:
-
Ja wolę styl visty na naszym vortaly.
-
A co wy myslicie aby zrobić konta w vortalu dobreprogramy.pl można by było ustawić skin jaki się chce.
3.I kanał rss wstawić a co do konfiguracji to będzie kolejna obcja w koncie;)
:
Ja wolę styl visty na naszym vortaly.
A co wy myslicie aby zrobić konta w vortalu dobreprogramy.pl można by było ustawić skin jaki się chce.
3.I kanał rss wstawić a co do konfiguracji to będzie kolejna obcja w koncie;)
Tak ale ja muszę za każdym razem zmieniać skin, bo mam dynamiczne ip.
hehe niema to jak :x
Wiesz… wybór skina jest zapisywany w ciasteczku (cookie) .
Niewiem jakie tam są dane, ale raczej tylko z wyborem skinu i nie ma tu znaczenia adres AjPi .
Tak.
Prace nad nową wersją Vortalu trwają, o czym mówiono wiele razy - to tyle, jeśli chodzi o wprowadzanie zmian.
Ale oczywiście nie zabraniam publikować propozycji - po prostu informuję, iż nawet, gdyby był to b. dobry pomysł, warty wykorzystania - raczej nie będzie zaimplementowany w b. krótkim czasie.
Dlaczego zmienił się domyślny skin vortalu?
Lato kończy się 23 września…
Przydałaby się nowa wersja kolorystyczna, bo obecne - owszem, są bardzo fajne - ale trochę się już opatrzyły
Co o tym wszystkim myślicie?
Przydałaby się wersja jesienna, z kasztanami i żółtymi liśćmi
rss popieram
dobre programy pany
Jak mogę się dopisać, to dla mnie styl “vista” jest super. 8)
Jeee, skin świąteczny. Świetny jest!
Bardzo ładny.
Żadnych zbędnych bajerów, przez co jest czytelniejszy i nie trzeba się zbytnio przyzwyczajać.
Gratulacje.
ano b. fajny, tylko linki czasem mam wrażenie że mało widoczne, zwłaszcza dla zmęczonych oczu
I mnie również się podoba nowy skin :mrgreen:
Fajny ten świąteczny, tylko zbyt intensywny kolor tła.
Okropny ten zimowy styl.
Szalenie daje po oczach
Mnie się tam podoba
na pierwszy rzut oka wyglada ladniutko ale tak jak napisal Wasacz strasznie daje po oczach gdy czyta sie newsy
Fajnie wyglądaje style: stalowy, zielony, niebieski i vista. Pozostałe mogą być, ale nie wyglądają już tak ciekawie.
Dlaczego już nie ma zimowego? Kiedy nie było zimy, był zimowy styl. Teraz zima w końcu do nas przyszła, a zimowego stylu nie ma.
jakich nas ? u mnie np. śniegu nie ma.
Więc nie mów o sobie w innej jak pierwsza osobie.