SugarSync program zapamiętuje dane logowania do www


(Axles) #1

Witam, zauważyłem dziwną rzecz i nie wiem co jest powodem. Używam SugarSync na dwóch komputerach, domowy i w pracy. W tych dwóch miejscach używam Chrome.

Problem jest taki, że w domu jak kliknę ikonkę w trayu i wybiorę opcję 'My SugarSync Website' to przenosi mnie na stronę logowania.

W pracy jest inaczej, po kliknięciu opcji 'My SugarSync Website' to przenosi mnie już na zalogowaną stronę, co nie jest dobre bo z tego poziomu można zmienić wszelkie ustawienia z kasacją konta włącznie.

Dodam, że cała historia Chroma, hasła, ciasteczka itp. jest usunięta.

Ma ktoś jakiś pomysł co może powodować mój problem?