Są to praktycznie dwa takie same zestawy. Cyfry robią wrażenie (przynajmniej na mnie :o ):
procek 4x2,4 Gb
8 Gb ramu
grafika z 1 Gb pamięci
Nie znam się na sprzęcie więc prosiłbym o radę. Czy to faktycznie taki dobry zestaw czy jakaś lipa a w rzeczywistości można poskładać dużo bardziej wydajnego i lepszego kompa z części o mniejszych parametrach ale za to sprawujących się znacznie lepiej. Dodam , że komputer chciałbym mieć głównie do grania.
Watro zwrócić uwagę na szczegóły. Zasilacz: 450W marka: ?? Po drugie :lol: pisze, że 4 rdzenie a ja tam widzę E2180. W ogóle nie mogę dociec czemu pierwszy zestaw tyle kosztuje #-o Beznadzieja.
W drugim zestawie nie zabrakło nawet Feel’a :lol:
Powiem Ci, że za 2500zł można złożyć dużo lepszy zestaw. I nie bierz za tyle kasy zestawu na allegro
Hmmm… no pchają … Myślisz, że jak ktoś się nie zna to nie kupi?
Że to jest “■■■■” a nie super zestaw to można domyślić się po tych niby dobrych parametrach a cenie jaką za nie żądają… Ale ja chciałbym dowiedzieć się dlaczego tak jest. Co jest z nim nie tak ?
Andrew34 , faktycznie, przeoczyłem. Twój zestaw też będzie gites (chociaż jak zwykle: wybrałbym tego samsunga w wersji 320GB, tańszą płytę główną (jeżeli nie robiłbym CF) i e7200). Jak nie będzie tych RAM’ów to jeszcze kilka dobrych modeli jest na świecie.
PS. Andrew34 nie ma co chyba dyskutować, każdy widzi kto co powiedział i kto ma rację.