svchost.exe_Dhcp - rozłaczanie z siecia i blokada audio

witajcie :slight_smile: mam mega problem na win vista ultimate 32-bit. pojawil sie wczoraj ale nie moge go zwalczc :confused:

co jakis czas wyskakuje mi takie cos :

“program dhcp client przestal dzialac”

i opcje sprawdzenia rozwiazania/zamkniecia. oto szczegoly problemu:

jak daje wyszukaj rozwiazanie to szuka… i wylacza ten program… .co wylacza mi jednoczesnie internet :confused: czesto tez na ikonce glosnosci w pasku tray pokazuje sie czerwone koleczko z krzyzykiem i napis “funkcja audio nie zostala wlaczona” czy cos takiego… i przez chwile jestem bez dzwieku.

zrobilem skan wirusow. byly 3 i je usunalem

bardzo prosze o pomoc

z gory dziekuje i pozdrawiam

tytul poprawiony , przepraszam za umieszczenie posta w zlym miejscu - to moj pierwszy watek na forum . mam nadzieje ze teraz jest wszystko dobrze :slight_smile:

EDIT : mam podac konfiguracje sprzetu ? bo nie wiem czy potrzebna w tym problemie jest, skoro od ponad pol roku wszystko dzialalo :slight_smile:

Dodane 18.04.2009 (So) 21:17

podbijam temat bo problem nadal jest :confused:

dodatkowo zamieszczam loga z HijackThis :

usuń ten wpis w HijackThis

czyli jak mam to zrobić, bo wcześniej ktoś powiedział żebym dał fix w HijackThis i nie pomogło - wpis się ciągle pokazuje , więc jak to usunąć ?

wpisy usuniesz:

viewtopic.php?f=16&t=36654

2 punkt: “2. Usuwanie szkodliwych wpisów.”

robię dokładnie tak jak napisałeś i nadal wyskakuje okienko że chce skasować itp, skanuje jeszcze raz i ten log cały czas jest … w czym tkwi problem ?

Dodane 20.04.2009 (Pn) 21:50

juz niewazne …temat do zamkniecia… sam sobie poradzilem … dziekuje za pomoc :]