Św. Mikołaj

Jako że zbliża się 6 grudnia, chciałbym się dowiedzieć co chcielibyście dostać od Mikołaja? i co macie zamiar kupić swym bliskim naprzykład swojej dziewczynie? :infinity:

może słodycze ? ;]

Skarpetki, ładny krawat, Big Macka itp. :smiley:

Nowego kompa :smiley:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22727

jeżeli cena nie gra roli to polecam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20116 :spoko:

wiesz co też mam ten problem co kupić dziewczynie kompletnie nie mam pomysłu bo duzo rzeczy już ma, ona już mi kupiła a ja jeszcze nic nie mam co radzicie.

Stringi w różyczce :stuck_out_tongue:

He he kto wie może ona już ma takie :stuck_out_tongue:

nowa drukarka by się przydała … :slight_smile:

fiesta a moze stringi z Tesco podobno dobre bo kolega kupil kolezance i sie sprawują :roll:

Mi do niczego nie potrzebne (nie lubię nosić sznurka w pewnej części ciała), poleć to wiecznie niezdecydowanemu Mateo :PPP

Ja dziewczynie już kupiłem: Naomi Campbel 15 ml. Nie mam pomysłu co kupić rodzicom ale starszemu pewnie kupie wiatrówke :smiley: a starszej… hmm Może cośz biżuterii ? jeszcze nie zdecydowałem… Ja już dostałem od mikołaja coś :slight_smile: Radyjko do samochodu :wink: Troche wcześnie ale zawsze :stuck_out_tongue:

A ja to bym chciał głośniki nowe (stare już są wysłużone).

w szkole przeważnie kupuje i dostaje czyste płyty CD / DVD (taka tradycja :smiley: ) czasami podkładkę pod mysz :wink:

fajnym prezentem jest też czapka mikołaja (jakaś świecąco / grająca :smiley: )

A my mamy zwyczaj mikołajek, i najczęstszym prezentem sa:

Orginalne gry po znizce :roll:

A o swojej dziewczynie nie pomyslałem, ale zapewne bedzie to bielizna :stuck_out_tongue:

Ja powiem bardzo konkretnie :slight_smile:

For me —> Creative MuVo TX-FM 512MB + Siemens C75 8)

A ja już dostałem drukarke canon ip4200 i nowe spodnie narciarskie :stuck_out_tongue: Dziewczynie kupie pewnie coś z perfum (nie wiem jeszcze jakie) siostrze pewnie też, mamie jakiś krem (cos z graniera), a tacie hmm jakieś perfumy, woda po goleniu… zobaczy sie, jutro jade na zakupy :slight_smile:

My takze mamy mikolajki w szkole :wink: Ja kupilem koledze chomika =D. ja dostane jak zwykle cd-rw … tyle ze nie mam nagrywarki ale co tam. A co ja bym chcial dosac poza szkola ? hmmm , nic! bo od okolo 3 lat juz nic nie dostaje, no ale coz. Da sie zyc :wink: