Jako że zbliża się 6 grudnia, chciałbym się dowiedzieć co chcielibyście dostać od Mikołaja? i co macie zamiar kupić swym bliskim naprzykład swojej dziewczynie?
może słodycze ? ;]
Skarpetki, ładny krawat, Big Macka itp.
Nowego kompa
wiesz co też mam ten problem co kupić dziewczynie kompletnie nie mam pomysłu bo duzo rzeczy już ma, ona już mi kupiła a ja jeszcze nic nie mam co radzicie.
Stringi w różyczce
He he kto wie może ona już ma takie
nowa drukarka by się przydała …
fiesta a moze stringi z Tesco podobno dobre bo kolega kupil kolezance i sie sprawują :roll:
Mi do niczego nie potrzebne (nie lubię nosić sznurka w pewnej części ciała), poleć to wiecznie niezdecydowanemu Mateo :PPP
Ja dziewczynie już kupiłem: Naomi Campbel 15 ml. Nie mam pomysłu co kupić rodzicom ale starszemu pewnie kupie wiatrówke a starszej… hmm Może cośz biżuterii ? jeszcze nie zdecydowałem… Ja już dostałem od mikołaja coś
Radyjko do samochodu
Troche wcześnie ale zawsze
A ja to bym chciał głośniki nowe (stare już są wysłużone).
w szkole przeważnie kupuje i dostaje czyste płyty CD / DVD (taka tradycja ) czasami podkładkę pod mysz
fajnym prezentem jest też czapka mikołaja (jakaś świecąco / grająca )
A my mamy zwyczaj mikołajek, i najczęstszym prezentem sa:
Orginalne gry po znizce :roll:
A o swojej dziewczynie nie pomyslałem, ale zapewne bedzie to bielizna
Ja powiem bardzo konkretnie
For me —> Creative MuVo TX-FM 512MB + Siemens C75 8)
A ja już dostałem drukarke canon ip4200 i nowe spodnie narciarskie Dziewczynie kupie pewnie coś z perfum (nie wiem jeszcze jakie) siostrze pewnie też, mamie jakiś krem (cos z graniera), a tacie hmm jakieś perfumy, woda po goleniu… zobaczy sie, jutro jade na zakupy
My takze mamy mikolajki w szkole Ja kupilem koledze chomika =D. ja dostane jak zwykle cd-rw … tyle ze nie mam nagrywarki ale co tam. A co ja bym chcial dosac poza szkola ? hmmm , nic! bo od okolo 3 lat juz nic nie dostaje, no ale coz. Da sie zyc