SweetPacksUpdateManager Sweetim Communicator, ja to usunąć?

Witam serdecznie.

Parę dni temu, gdy włączyłam firefoxa, by surfować po Internecie w prawym dolnym rogu pokazał mi się komunikat Sweetim (coś tam) detected… Był różowy i z tego, co pamiętam miał też różowy wykrzyknik.Nagle okno przeglądarki samoczynnie się zamknęło. Zdziwiłam się, bo nigdy takiego programu nie instalowałam. Weszłam na panel sterowania i programy, poszukałam Sweetim… i odinstalowałam. Spokojna, bez obaw wyłączyłam laptop. Gdy pewnego razu otwarłam firefoxa, przeglądałam Internet nagle znów to samo. Przecież go odinstalowałam. Przeskanowałam komputer AVG i Avastem. Nic nie wykryły. Spróbowałam poszukać tego całego Sweetim. Okazało się, że na dysku C w plikach programów (86) jest cały folder Sweetim. Communicator. SweetPacksUpdateManager, którego nie można usunąć bo jest otwarty w SweetPacksUpdateManager.exe . Żadnego z plików tych programów nie mogę usunąć. Ba, nawet było zapytanie, czy mam uprawnienia administratora (ale dało się kliknąć dalej, tylko nie można usunąć). Nie wiem, co robić. Boję się, że to coś poważnego. Proszę o pomoc, od razu mówię, że nie znam się na komputerach. Mam dopiero 15 lat i z taką sytuacją spotkałam się po raz pierwszy. Pomocy!

W panelu sterowania odinstaluj wszystkie programy o nazwie Toolbar.

Usuń na liście rozszerzeń Firefoxa:

Firefox -> Ctrl + Shift + A -> Rozszerzenia

W pasek adresu wpisz: about:config

W polu Szukaj wpisz: sweetim

Teraz na każdej wartości kliknij prawym i wybierz Resetuj.

Pobierz AdwCleaner

Zamknij przeglądarkę internetową.

Uruchom AdwCleaner i kliknij Delete.

Pokaż logi z OTL na wklej.org.

Nie jestem na tyle zaawansowanym użytkownikiem i nie wiem, co ma robić :confused:

W wieku piętnastu lat nie potrafisz czytać?

Przecież napisałem prostą instrukcję.

A co to w ogóle jest za program mógłbyś/mogłabyś mi powiedzieć? Może nie trzeba go usuwać