Sygic GPS - Opinie

Witam,

Czy korzystał ktoś może z nawigacji Sygic GPS? Zastanawiamy się z bratem nad zakupem takowej ale w internecie ciężko znaleźć jakieś opinie na jej temat. Jeżeli ktoś używał prosiłbym o podzielenie się opinią.

Używałem wersję testową na telefonie z androidem i jak dla mnie jedna z lepszych nawigacji na telefon.

Według mnie jest bardzo dokładna jeśli chodzi o drogi bynajmniej w moim rejonie, czasem nawet zbyt dokładna bo potrafi poprowadzić przez polną drogę.

Jest bardzo prosta w obsłudze choć jeśli dobrze pamiętam to w wersji z której korzystałem nie miałem możliwości dodania punktu pośredniego między trasą od A do B.

Jeśli masz jakieś konkretne pytania postaram się odpowiedzieć.

No właśnie głównie zależy mi na nawigacji która potrafi podać optymalną trasę. Żeby nie przeciskać się przez miasto kiedy są największe korki :confused:

Ja ją testowałem tylko raz na dłuższej trasie ale kierowała nie przez obwodnice nie korzystałem z funkcji omijania korków więc w tym za bardzo się nie wypowiem.

Ja bym polecał nawigacje na telefon NaviExpert mam ją w moim SE Yari. Polecam

Chcialem zapytac, czy w nawigacji http://www.progamingshop.pl/sygic-nawig … e/d-85316/ jest dostepna takze opcja wyszukiwania miejsc docelowych wraz z numerem domu czy tez posesji?

Polecam ściągnąć ze sklepu Play wersję trial i sprawdzić jak wygląda i działa samemu.