Witam,
Czy korzystał ktoś może z nawigacji Sygic GPS? Zastanawiamy się z bratem nad zakupem takowej ale w internecie ciężko znaleźć jakieś opinie na jej temat. Jeżeli ktoś używał prosiłbym o podzielenie się opinią.
Witam,
Czy korzystał ktoś może z nawigacji Sygic GPS? Zastanawiamy się z bratem nad zakupem takowej ale w internecie ciężko znaleźć jakieś opinie na jej temat. Jeżeli ktoś używał prosiłbym o podzielenie się opinią.
Używałem wersję testową na telefonie z androidem i jak dla mnie jedna z lepszych nawigacji na telefon.
Według mnie jest bardzo dokładna jeśli chodzi o drogi bynajmniej w moim rejonie, czasem nawet zbyt dokładna bo potrafi poprowadzić przez polną drogę.
Jest bardzo prosta w obsłudze choć jeśli dobrze pamiętam to w wersji z której korzystałem nie miałem możliwości dodania punktu pośredniego między trasą od A do B.
Jeśli masz jakieś konkretne pytania postaram się odpowiedzieć.
No właśnie głównie zależy mi na nawigacji która potrafi podać optymalną trasę. Żeby nie przeciskać się przez miasto kiedy są największe korki
Ja ją testowałem tylko raz na dłuższej trasie ale kierowała nie przez obwodnice nie korzystałem z funkcji omijania korków więc w tym za bardzo się nie wypowiem.
Ja bym polecał nawigacje na telefon NaviExpert mam ją w moim SE Yari. Polecam
Chcialem zapytac, czy w nawigacji http://www.progamingshop.pl/sygic-nawig … e/d-85316/ jest dostepna takze opcja wyszukiwania miejsc docelowych wraz z numerem domu czy tez posesji?
Polecam ściągnąć ze sklepu Play wersję trial i sprawdzić jak wygląda i działa samemu.