Synchronizacja katalogów w Total Commanderze

Witam. Korzystam z Total Commandera w celu łączenia się ze swoimi serwerami FTP i cały czas brakuje mi jednej funkcji której zasmakowałem jeszcze za czasów korzystania z Firefoxa, a dokładniej z dodatku o nazwie FireFTP. Chodzi mianowicie o synchronizację folderów (tak bynajmniej ta funkcja nazywa się w FireFTP), chodzi mi tylko i włącznie o to, że jeżeli otworzę jakiś folder z jednej lub z drugiej strony, w okienku obok otwiera się automatycznie ten sam folder. Nie chcę żadnej synchronizacji plików i folderów (czyli wysłania plików i folderów jeżeli po którejś stronie ich nie ma) tak jak to jest z opcją synchronizuj katalogi w Total Commanderze (której tak na prawdę nie testowałem. Czy istnieje może taka opcja w TCMD lub ewentualnie jakiś dodatek który umożliwiał by synchronizację folderów z FireFTP?

W TC nigdy nie korzystałem z synchronicznego przegladania ale FileZilla i WInSCP ma taką opcję.

ra-v , dzięki. Rozpocząłem współpracę z programem WinSCP i wszystko wskazuje na to, że będzie to owocna współpraca :wink:

Odświeżę temat, bo jednak zależało by mi na jakimś dodatku do TC, który umożliwia synchroniczne przeglądanie katalogów. Ktoś zna?