Witam. Czy jest mozliwość synchronizowania nokii 5800 i liveboxa przez wi-fi. Tzn. Zależy mi na internecie z liveboxa w komórce. Z góry dziękuje.
Oczywiście. Włączasz w telefonie moduł Wi-Fi. Powinno znaleźć twoją sieć. Naciskasz na Liveboksie przycisk “REG” (jest pod spodem urządzenia - nie pomyl z resetem - REG bardziej wystaje z obudowy), wybierasz łączenie się (w telefonie), wpisujesz klucz szyfrowania (jeśli masz). Gdy połączenie z siecią zostanie nawiązane możesz zaczynać używać Internetu w telefonie. 
Pablo55 , chyba nie wiesz co mówisz gdy łączysz się telefonem nie musisz wciskać REG wystarczy wpisać klucz WEP i masz neta
A właśnie że wie. Wciska się REG by wpisac w livebox adres mac komórki, żeby nie blokowało go. Oczywiście można wyłączyć blokowanie adresów i nie wciskać REG. Jak kto woli.
Jakoś ja łączyłem się fonem z liveboxem i nie musiałem klikać reg
ja nigdy nie wcisnąłem reg
i jakoś zawsze łączy
Witam. Mam problem z połączeniem sie do internetu. gdy się podłącze i wejdę na jakąś stronę np. google to mam biały ekran i pisze BRAK ODPOWIEDZI BRAMY ! :? Proszę o odpowieć co mam zrobić żeby działało ??