System ligowy


(Aleirhan) #1

Cześć, od pewnego czasu próbuję zrobić forum z systemem ligowym, jeśli chodzi o webmastering jestem zielony w temacie,

chciałbym was prosić o pomoc, jednocześnie podam przykład o jaki system ligowy mi chodzi, między innymi o taki : http://pl-hb.net/liga/3vs3/?strona=tabe ... kstraklasa .Jeśli, ktoś ma jakieś pomysły i cenne wskazówki, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.Na razie mam tylko forum z zakupioną domeną, chciałbym wiedzieć jak wdrożyć taki system ligowy


(Grzesie K) #2

Tak na pierwszy rzut oka wygląda to tak, że są konta dla graczy, którzy mogą zakładać lub dołączać do klubów. Klub ma ustalone terminy meczów, a po ich zakończeniu ma wpisać wyniki, a system oblicza punkty, zapisuje i pokazuje tabelę. Jeżeli jesteś zielony- to albo zapomnij albo zapłać.... niestety nie ma co owijać w bawełnę. Troszkę kodu będzie.


(Aleirhan) #3

To może poradziłbyś ,jak napisać takie tabele i umieścić je na forum, jakiś poradnik czy coś.


(Grzesie K) #4

Tworzenie niestandardowych podstron w MyBB

Skrypty ligowe do MyBB - można je jakoś poprzerabiać