System logowania na stronę www


(Worker 89) #1

Witam, mam pewien duży problem.

Pisze swoją pierwszą stronę www, ale niestety wogóle nie znam się na PHP, dlatego piszę tylko w HTML i jego odmianach.

Chciałbym wstawić na swoją stronę system logowania, ale nie potrafie :frowning:

Bardzo proszę o pomoc, moge się jakoś odwdzięczyć


(Mati Glon) #2

jest do tego skrypt, a w htmlu nic nie zdzialasz


(Mcfly) #3

http://phpmax.info/modules.php?name=Dow ... load&cid=9 masz podobają ci się, wybierz 1 z 2 :slight_smile:


(Worker 89) #4

DZieki, Oba skrypty są bardzo fajne


(Mcfly) #5

bardzo proszę :stuck_out_tongue:


(Viral Lady) #6

Witajcie

Ja także pozwolę sobie z nich skorzytsać. Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko;)


(Skr3czu) #7

Każdy ma prawo kożystania z tych skryptów;]

Zobacz jeszcze tutaj jak CI mało:

http://webmaster.nietykalni.biz/compone ... ect/id,22/


(M Gluszek) #8

hej,

własnie napisałem w innym poście.

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=91704


(Mcfly) #9

z mojej www każdy ma prawo :stuck_out_tongue: