System nie rozpoznaje nazwy procesora

witam,mam taki problem otóż gdy wchodze w moj komputer —> wlasciwosci widze tylko ilosc pamieci ram a nic o procesorze .Może ktos wie jak to naprawic,nie moge grac w gry internetowe i komputerowe prosze o pomoc !!

Dodane 24.07.2011 (N) 15:22

prosze pisac tu albo na gg;4400760 lub email kuba11140@op.pl.Naprawde zalezy mi na tym .Pozdrawiam.

Mój komputer>własciwości>sprzęt (menager urządzeń), cytuję z pamięci. Prawoklik myszy na Mój komputer > zakładki.

sory ale nie rozumiem ok mam wlaczony manager urzadzen i co dalej?

Poszukaj procesora w urządzeniach, chociaż wydaje mi się, że nie o to Ci chodziło. Nie gram w gry i nie wiem do czego potrzebna jest nazwa procesora (grze).

mam wlaczony manager urzadzen co dalej ?..Jak to mam kliknac prawy myszy na moj komputer?..jakie zakladki

?.prosze odpisz.

Dodane 24.07.2011 (N) 15:43

We wlasciwosciach nie mam nic o procesorze tylko mam pamiec ram napisz na 4400760 to przesle ci fotke.

Ponieważ “siedzę” na linuksie, moje rady są ogólne z pamięci.

Po prawokliku "Mój …"masz kilka zakładek “ogólne”, itd.

Menager urządzeń > właściwości (albo “preferencje”, w każdym razie jest to podłużny przycisk

mniej więcej na środku po prawej stronie okienka

dobra i co dalej?.

Dodane 24.07.2011 (N) 16:04

czekaj mam wlaczony meneger urzadzen i w co mam kliknac zeby dac wlasciwosci?

Zakładka - SPRZĘT

Przycisk -Menedżer urządzeń

Z listy _ PROCESORY

Podwójne kliknięcie w “procesory”

Zajrzyj na dół mojego podpisu.

czy komputer miał zmieniany procesor??

tylko jest na dole napisane we wlasciwosciach systemu 960mb ram,i pod spodem rozszerzenie adresu fizycznego tyle ,procesora nie zmieniałem.

Dodane 25.07.2011 (Pn) 21:42

prosze o pomoc pod numer gg 4400760 ,z gory dziekuję.