mam pytanie czy mozna uzywac polskiej mozilli firefox na niemieckim systemie Home Edition jako polska wersje czy trzeba sciagnac niemiecka wersje ,moja kolezanka mieszka w niemczech ,a takze jak posylam jej pliki w formie pps to nie moze tego odczytac ,co jej brakuje w systemie ???co trzeba zainstalowac???bede wdzieczna za podpowiedz -“poczatkujaca”
dzieki bardzo za podpowiedz, a jak sie ma Mozilla firefox???trzeba sciagnac mozille firefox.de???skoro niemiecki system???i czy pasuje na Home Edition???dzieki bardzo za pomoc :lol: “poczatkujaca”
czytam na stronie mozilli jakie sa wymagania ,sugerowalam sie tym co pisze ,dla poczatkujacej osoby to nie jest czasami takie na 100 % jasne ,tym bardziej ,ze to nie bedzie na moim kompie tylko kolezanki w niemczech,a ze jest tam dlugo to nie bardzo umie po polsku i chciala sie przez obslugiwanie mozilli troche uczyc ,jezeli chodzi o parametry kompa to wszystko jest ok,bede wdzieczna za jakies podpowiedzi :lol:
Moja dziewczyna ma kompa kupionego w Niemczech, z niemieckim Windowsem i nigdy nie mówiła żeby miała jakiekolwiek problemy z polskim oprogramowaniem, w tym rónież z FF, bo jego używa.
ja nie mowie ,ze ona ma problemy,tylko sie pytam aby informacje przekazac dalej,ona w polsce nie zyje tylko od 15 lat jest w niemczech ,wiec mysli po niemiecku,jak jej powiedzialam ,zeby sciagnela skype z http://www.dobreprogramy.pl to program byl bez jezyka polskiego to wybrala niemiecki,a potem jak dzwonila to pokazalo jej sie okno ,ze musi zaplacic 10 euro i narobila mi strachu,i bylo mi glupio dzieki za pomoc napisze jej i niech sobie radzi,oni tam wszyscy uzywaja IE porazka totalna ,pozdrawiam :lol: “poczatkujaca”
Złączono Posta: 13.05.2006 (Sob) 23:30
wszystko w porzadku Firefox dziala na niemieckim systemie ,dzieki wszystkim za porady ,wybaczcie ale jak ktos jest poczatkujacy to sami rozumiecie :oops: pozdrawiam