System niemiecki i Firefox?

witam wszystkich

mam pytanie czy mozna uzywac polskiej mozilli firefox na niemieckim systemie Home Edition jako polska wersje czy trzeba sciagnac niemiecka wersje ,moja kolezanka mieszka w niemczech ,a takze jak posylam jej pliki w formie pps to nie moze tego odczytac ,co jej brakuje w systemie ???co trzeba zainstalowac???bede wdzieczna za podpowiedz -“poczatkujaca” :smiley:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=33&id=564

dzieki bardzo za podpowiedz, a jak sie ma Mozilla firefox???trzeba sciagnac mozille firefox.de???skoro niemiecki system???i czy pasuje na Home Edition???dzieki bardzo za pomoc :lol: “poczatkujaca”

Można spróbować instalacji polskiej wersji.

Jeśli będą błędy zainstaluje się niemiecką.

czytam na stronie mozilli jakie sa wymagania ,sugerowalam sie tym co pisze ,dla poczatkujacej osoby to nie jest czasami takie na 100 % jasne ,tym bardziej ,ze to nie bedzie na moim kompie tylko kolezanki w niemczech,a ze jest tam dlugo to nie bardzo umie po polsku i chciala sie przez obslugiwanie mozilli troche uczyc ,jezeli chodzi o parametry kompa to wszystko jest ok,bede wdzieczna za jakies podpowiedzi :lol:

Moja dziewczyna ma kompa kupionego w Niemczech, z niemieckim Windowsem i nigdy nie mówiła żeby miała jakiekolwiek problemy z polskim oprogramowaniem, w tym rónież z FF, bo jego używa.

ja nie mowie ,ze ona ma problemy,tylko sie pytam aby informacje przekazac dalej,ona w polsce nie zyje tylko od 15 lat jest w niemczech ,wiec mysli po niemiecku,jak jej powiedzialam ,zeby sciagnela skype z http://www.dobreprogramy.pl to program byl bez jezyka polskiego to wybrala niemiecki,a potem jak dzwonila to pokazalo jej sie okno ,ze musi zaplacic 10 euro i narobila mi strachu,i bylo mi glupio :frowning: dzieki za pomoc napisze jej i niech sobie radzi,oni tam wszyscy uzywaja IE porazka totalna ,pozdrawiam :lol: “poczatkujaca”

Złączono Posta : 13.05.2006 (Sob) 23:30

wszystko w porzadku Firefox dziala na niemieckim systemie ,dzieki wszystkim za porady ,wybaczcie ale jak ktos jest poczatkujacy to sami rozumiecie :oops: pozdrawiam