System Portalowy php


(Krzysiel) #1

Czy znaś ktoś jakieś stronki gdzie mogę ściągnąć sobie za darmo systemy portalowe w php ?


(lazikar) #2

PHP Nuke ściągniesz tu http://phpnuke.pl/


(Playstop) #3

Lazikar ty podajesz takie rzeczy. On jest najgorszy.

Napisz mi jaki chcesz a ci go wyśle na e-mail


(lazikar) #4

Wydaje ci się. :shock: Zreszta koledze chodziło raczej o wszystkie. :smiley:

Jeżeli chodzi o J Portal który używasz to można go zniszczyć w niecałą minutę. Zabezpiecz go sobie. :smiley:

Po co nie można sobie ściągnąć. :?

:arrow: J Portal

:arrow: PHP Fusion

:arrow: Mambo

:arrow: Post Nuke

:arrow: PHP Blue Dragon


(3dm Racek) #5

Haker :> ??

A tak nawiasem kolega sam sobie wybierze system jak nabierze doświadczenia :slight_smile:


(lazikar) #6

Nie doświadczenie. :lol: Jest bardzo prosty do przejęcia. :frowning:

Dokładnie. Problem w tym ze tak naprawde nie ma dobrego i bezpiecznego na 100%. :smiley:


(Kiepas) #7

Ja polecam php-fusion, ale w wersji extreme

http://www.extreme-fusion.pl


(lazikar) #8

Kiepas rok na twojego posta czekałem. ;]


(system) #9

Ja dodam jeszcze kilka mniej znanych (bo komercyjnych) CMS'ów i systemów portalowych:

ZigZag Portal

http://zigzagportal.pl/

PORTIS CMS

http://cms.portis.pl/

Geeklog

http://www.geeklog.net/

TELVICOM

http://www.telvicom.info/

WebText

http://www.webcoding.shost.pl/

...i wiele wiele więcej... chociaż żadnego gotowca nie polecam :smiley:


(Kiepas) #10

no widzisza..... lepiej późni niż wcale.... czegoś szukałem i pomyślałem sobie za napisze jak mi wpadło w ręce :wink: moze przez to ktoś nie napisze nowego topica


(Kam) #11

Ja polecam Mambo... Tylko trzeba sie jako pierwsze dobrze poznac, wtedy wykorzystasz jego mozliwosci :).


(Polko P L) #12

Limbo:

http://www.limbo-cms.com/

Stronka o CMS'ach ( "Sytemach portalowych w PHP" :slight_smile: ):

http://www.cms.rk.edu.pl/