Witam.
Na wstępie zaznaczę, że próbowałem pomocy google, wchodziłem w panel sterowania i zakładkę komunikacja.
Od paru dniu, może 2-3, wycisza mi randomowo dźwięk, czasami jest to o 50%, a czasami skoczy o kolejne 20% lub na parę sekund na totalne 0.
Czasami wróci z powrotem do takiej głośności jaką ustawiłem, a po chwili znów się wycisza na długi czas, czy to słuchanie muzyki, gry, film.
Jedyne co robiłem na kompie przed tym problemem to instalacja gry STEEP (mam tam zniekształcony dźwięk od samego początku)
Oraz po wejściu na stronę Norton wyświetlił mi takie coś:
Ogólnie jeden dzień było spoko, żadnych problemów, następnego dnia przy odpaleniu Origina zaczął się wyciszać dźwięk tak na sekundę, dwie, oraz podczas otwierania panelu sterowania.
Potem już w grze również się wyciszał, ale tym razem na krótszy czas.
Dziś jest to samo, podczas filmów, słuchania muzyki, wycisza się co parę sekund na parę sekund.
Tak, to robiłem, ogólnie to co można znaleźć na ten temat na pierwszych stronach google robiłem.
Teraz też odpaliłem Origina i parę innych programów podczas słuchania muzyki, robiąc coś na necie itd i nic się nie działo, 0 wyciszeń, także sam już nie wiem czy po prostu coś się uruchamia po pewnym czasie działania kompa czy co.
Nadal to jest, ale jakby mniejsza częstotliwość pojawiania się dzięki Twojemu fixowi.