System wieszał sie przy włączaniu


(Gaga G) #1

Dopiero co pisałam o problemie u wujka na kompie, wracam do domu włączam swojego kompa, a tu system nie chce się ładować. Resetuję. Wyskoczyło że system nie może być uruchomiony i tam to menu co do wyboru jest tryb awaryjny itp. Brałam 'Uruchom normalnie system Windows' (czy jakoś tak) zaczynało się ładować, ale po jakimś czasie wieszało się. Włożyłam płytkę instalacyjną Windows, i wzięłam opcje napraw system. Teraz się włącza, ale jak był jakiś syf to pewnie siedzi w kompie nadal.

Log z Hijack This: http://wklej.org/id/786506cacd Proszę o sprawdzenie. Z góry dzięki.


(Dmirecki) #2

Pokaż log z ComboFix


(Wesseb) #3

Nic Podejrzanego

Kosmetyka:

Te w/w wpisy sfiksuj w Hijacku:

>>Hijack>>scan(Do a system scan only)>>zaznacz je >> Fix checked

Daj Log z -----> ComboFix


(Gaga G) #4

Log z ComboFix: http://wklej.org/id/73d05e0aba


(huber2t) #5

W logu nic nie widzę

usuń ręcznie folder C: \Qoobox , usuń instalkę Combofix z dysku.

Przeczyść komputer Ccleanerem

Wykonaj optymalizację autostartu

Wyłącz i włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach. Instrukcja

Przeskanuj obszar mojego komputera http://www.kaspersky.pl/virusscanner.html (uruchom przez IE) Daj raport z niego na forum

lub

Dr.WEB CureIt!


(Gaga G) #6

Dzisiaj rano znów system zaczął wariować. Zablokowało mi neta, wszystkie aplikacje, a kaspersky którego mam na kompie ciągle znajdywał jakieś wirusy. W końcu wkurzyłam się i sformatowałam dysk teraz już jest ok, ale dzięki za pomoc :).