Zapłaciłeś za to 32zł + 12zł koszt przesyłki ? Bo w ich sklepie netowym kosztuje 20zł + 15zł przesyłka.
Ciekawe skąd wzieli, że działa pod w8/w8.1 skoro producent na swojej stronie nawet o tym nie wspomina … XP, Vista, w7, co wcale nie do końca oznacza, że pod w8/w8.1 zadziała.
wziąłem to przy okazji bo zamawiałem kilka innych rzeczy z tego sklepu
jeśli nie znajdę żadnego sposobu to zawszę mogę odesłać do producenta, ale tak jak pisałem, za 1 razem coś się zainstalowało i teraz może gdzieś zalega przez co blokuje ponowną instalację
Podczas instalacji sterownika przez system Windows “czytany” jest plik .inf i wykaz zawartych w nim plików (sekcja : [sourceDisksFiles]) powinien zgadzać się z plikami znajdującymi się w folderze plików sterownika . Instalator informuje , że któregoś z plików zawartym w wykazie brakuje w folderze .
Z czego pamiętam to za 1 razem sterowniki się zainstalowały, ale miałem wtedy problem z kartą graficzną, i odinstalowałem sterowniki od karty i tunera zanim zdążyłem odpalić program do DVB-t (instalacja tunera i problemy z kartą miały miejsce w ten sam dzień stąd ten ruch).
Teraz niestety co bym nie robił, wyskakuje ten sam błąd co na screenach powyżej.