Witam, chciałem zmienić dysk do którego instalowały by się wszystkie gry, więc poszedłem na youtube, gdzie pokazali mi jak to zrobić. Kazali wejść w regedit i tam po kolei w HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion i po otwarciu klucza o nazwie ProgramFilesDir podać własną ścieżkę instalacji. Po tym jak mi nie zadziałało był drugi sposób, żeby wpisać w ProgramFilesPath to samo. Gdy uruchomiłem komputer ponownie i gdy włączam jakiś instalator wyświetla mi, że ,System windows nie może odnaleść pliku: (miejsce tego pliku).Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie.’’ Nie mogę nawet uruchomić instalacji ccleanera lub FRST żeby móc to naprawić. Gdyby ktoś potrzebował to mój system to Windows 7 64-bit.
Poustawiaj więc poprawnie pozmieniane klucze rejestru i będzie działać. Podczas instalacji gier możesz przecież ręcznie podać katalog do instalacji, więc grzebanie w rejestrze jest zbyteczne.
Tylko własnie teraz jest problem,bo nie da się też regedita uruchomić. Pobranie tego coś da?
A przywaracanie systemu działa? Jeżeli tak, to przywróć system.