zacznę od tego, że jestem totalnie zielony jeżeli chodzi o tworzenie szablonów (do tej pory robił to mój znajomy). Problem polega na tym, że szablon, który stworzyłem (opierając się na “wiedzy” czerpanej z internetu) nie wyświetla się normalnie w podsumowaniu, a także już później kiedy wystawi się aukcje. Pojawia się natomiast w wąskim pasku, który można w nieskończoności przewijać. Domyślam się, że popełniłem całą masę błędów. Nie mniej jednak będę wdzięczny za pomoc.
Ps: I ten nieszczęsny pasek z prawej strony, który się przesunął
Witaj jeżeli to jest kod szblonu to jest totalnie nie taki jak powinien. Wszystko jest pocięte jak u szalonego chirurga. Pewne rzeczy się tnie, pewne opisuje w css. Wszystko jest w pozycjach absolute. Skąd masz ten szablon? Druga sprawa to absolute umieszcza się w bloku relative inaczej nie masz kontroli nad tym co się dzieje, chyba że ma dziać się wszędzie.
MaciejKa8 ten szablon powinien zostać napisany na nowo. Jednaj sprób zamknąć go w bloku relative i nadaj mu określoną szerokość. Czyli <div style=“position:relative; width:900px”> -> na samy poczetku kodu.
Dzięki za info, moge jedynie powiedziec, ze szablon byl modyfikoway w ps cs3, a potem wrzucony do webbuildera. Cala reszta, o ktorej piszesz zupelnie nic mi nie mowi