Mam 5 letni laptop Toshiba L500-214 z procesorem Intel Core i3 M330 4 GB RAM DDR3 1066 Mhz i kartą grafiki Radeon HD 4500
Po ponownym uruchomieniu wszystko działało płynnie i działa tak do teraz na 50 fps. Kilka dni temu zrobiłem format i sprzęt testowałem w grach po kilka godzin i taka sytuacja już nie miała miejsca.
Jeżeli chodzi o temperatury to podczas grania nigdy nie przekraczały 65°C. Laptop także nigdy się nie wyłączał a ostatnie czyszczenie przechodził 3 miesiące temu.
Co mogło być tego przyczyną i czy jest powód do niepokoju? Czy wygląda to na kartę graficzną?
Mówisz ,że byś się nie przejmował na moim miejscu ,ale może to oznaczać że ta grafika już odmawia posłuszeństwa ? Fakt u mnie komputer chodzi po 12h na dobę. Jeszcze jedno pytanie: miałem zainstalowany nie do końca kompatybilny sterownik do grafiki (standardowy od Microsoftu) dlatego ,że posiadam Windows 8.1 i nie było pod niego sterowników i próbowałem wgrać te z Windows 7 ale nie chciały działać. Teraz po formacie wgrałem w trybie zgodności z Windows 8 i wszystko działa. Mógł wyświetlić to na skutek tych sterowników czy czegoś jeszcze innego?