Nie wiem gdzie moge znaleść szczepionki do tego programu szukałem na google ale tam jest tyle tego pobrałem 2 i nie wiem czy to to bo jak wezme uruchom to kilka sekund coś niby skanuje i zakańcza a to chyba troche za krutko :? za wszelką pomoc z góry dziękuje.
no właśnie widziałem to a nie ma jednej szczepionki by odnalazła wszelkie wirusy bo tam sątylko na poszczegulne :oops:
Dzieki popula ale po uruchumieniu tego chwile coś tam sie chyba skonowało i nic nie wykryło a kumpel opowiadał ze jak skanował szczepionką to trwało troche i wykryło ponad 60 wirusów nie rozumiem :?
Szczepionka skanuje bardzo krótko, to fakt. Jeżeli kumpel miał takie wyniki jak piszesz, to przekaż mu wyrazy ubolewania i współczucia. Dziwne że mu system chciał chodzić!
Aha no to spoko i dzięki a tą szczepionką bede mógł skanować ciagle czy sie je wymienia :?:
Możesz za jakiś czas sprawdzić, czy na stronie Kaspersky Lab nie ma czegoś nowszego. Pamiętaj, że to i tak nie zastąpi dobrego antywira.
Nie no ja mam orginalnego Kaspersky Anti-virus 6.0
ale słyszałem ze jak przeskanuje sie przez szczepionke to jest wieksza pewność ze odnajdzie wirusa jak juz jest