Jak podoba się Wam edytor, który jest szerszy z większym światłem pomiędzy tekstem i granicami okna?
Dla porównania wersja, jaka jest teraz i jaka mogłaby być:
Jak podoba się Wam edytor, który jest szerszy z większym światłem pomiędzy tekstem i granicami okna?
Dla porównania wersja, jaka jest teraz i jaka mogłaby być:
Nie wiem jak innym - kwestia gustu i przyzwyczajeń, ale brakuje mi przycisków wyrównania danego bloku tekstu: “Do lewej”, “Do prawej”, “Wyjustuj”. Czy wprowadzenie takich funkcji jest możliwe?
Aktualnie nie planujemy wprowadzenia takiej funkcjonalności.
Pomijając gigantyczne marginesy, nowa wygląda lepiej.
Obecny stan jest moim zdaniem lepszy od proponowanego - jasno widać jak będzie wyglądać tekst po publikacji (ok, nie do końca bo zdarza się, że to co widzimy w edytorze nie pokrywa się ze stanem faktycznym gotowej wersji - układ się rozjeżdża)
Hej,
Ale w nowym wyglądzie jest tak samo - zwiększają się odstępy od granic pól, ale ilość tekstu w linijce się nie zmienia. Może nie widać tego tak na screenie, bo Tomkowi wpisało się pewnie przypadkowo asdasdasd.
Pozdrawiam,
Dimatheus
No tak bo to jest takie teoretyczne WYSIWYG natomiast jak poszerzymy okno to już w ogóle nie będzie w momencie tworzenia widać jak całość chociaż mniej więcej widać.
Hej,
Będzie, bo ilość znaków w wierszu się nie zmienia. Jest taka sama w obecnym edytorze, jak i w propozycji rozszerzonej.
Pozdrawiam,
Dimatheus