Jesteśmy z Ciebie bardzo dumni Torres.
A znasz jakieś stronki z blogami?
Jesteśmy z Ciebie bardzo dumni Torres.
A znasz jakieś stronki z blogami?
Ja najbardziej nie lube jak dostaje złe oceny a ostatnio nietrudno o to,najbardziej lubie wakacje.W tamtym roku uczylem sie lepiej ale od nowego,nie bede sobie już bimbał,tylko sie uczył
Eeeeee…to jakiś dziwny jesteś
Najbardziej nie lubie nauczycieli i ogolem calej szkoly
A ocenki nie za najciekawsze wiec sredniej lpeiej tutaj nie bede pisal;/
Hmm, ja hate matmy (i wszystko matmo podobnego) Za to uwielbiam historię (6 na koniec roku) i muze (też 6) Lubię infe, bardzo geografie i biole.
Jeżeli pójdzie po myśli i nic nie pokrzyżuje planów na koniec roku mam średnią 5.0 Ale kocham najbardziej wakacje :lol:
Zeszłego roku miałem średnią 5.2, ale w tym roku na to nic nie wzkazuje infa the best, 6 na koniec
A ja nie lubie Histori baba prawie na każdej lekcji pyta!! wrr
No i chemi bo mam słabe oceny! Zresztą z histori też!
Dzisiaj dostałem 4 z matmy za odpowiedź przy tablicy :). Cieszę się, bo matma to przedmiot, którego najbardziej nie lubię :x.
Kiedy w Waszych szkołach jest konferencja (tzn. do kiedy oceny na koniec roku muszą być wystawione)? U mnie w poniedziałek, a od wtorku ma podobno nie być dziennika. Czyli pozostały tylko 4 dni nauki :D.
U mnie do 16 czerwca :evil:
Moje ulubione przedmioty to historia i polski (historię po prostu lubię, a polski ze względu na nauczycielkę ;))
A średnia na koniec II klasy LO to ok. 4,62.
Moje ulubione przedmioty to matematyka, informatyka i Lekcja Wychowawcza (największa jazda w klasie)
Na półrocze miałem średnią 3,72 ale teraz bedzie lepiej
U mnie już powystawiali oceny,ale już uczymy sie na nowy rok :evil: i robią sprawdziany! :x
Moimi ulubionymi przedmiotami w szkole byly:
biologia ( 6 na świadectwie maturalnym, 5 maturka :lol: )
chemia ( 6 na świadectwie maturalnym )
fizyka ( 5 na świadectwie )
matematyka ( 5 na świadectwie )
a poza tym to jeszcze: informatyka (5), podstawy prawa (5), wychowanie sportowo-zdrowotne (6), przedsiębiorczość (6), polski (4), angielski (4), religia (6 :lol: ), WF (5) i lekcja wychowawcza
ja mam z geografi 55555432
a ja z geografii 332 a na półrocze miałem 4
Bardzo ładne ocenki ;).
Trochę się pogorszyłeś. Ja mam +3, 4, 4, 5 ;].