Szukaj - Bład


(El Presidento) #1

Kiedy otwieram kazdy temat w Szukaj otrzymuje komunikat The page cannot be displayed , ktoś ma podobny objaw :?


(Gutek) #2

Ja mam podobny :mrgreen:


(Krzysieknd2) #3

U mnie wszystko OK.


(Mayster X) #4

dokładnie to samo ... :? ale nie zawsze ... lecz wystepuje ... :frowning:


(Gutek) #5

No nie zawsze tylko dzisja o konkretnej porze, ale już teraz nie występuje ten objaw :slight_smile:


(Mayster X) #6

u mnie dalej ... :wink:


(El Presidento) #7

Pisanie czy jest czy nie ma nie pomoże.

Musimy poczekać na odzew administracji 8)


(Mayster X) #8

dodam tylko ze przez ostatnie dni mam problemy z ogolnym wyswietlaniem strony DP ... myslalem ze wina pochodzi z mojej strony lecz teraz ... :wink:


(Wieliczka Marcin) #9

Ja mam dokładnie taki sam błąd... nie moge wejść na żaden wyszukany topic :?

Czego to jest wina ??

Kiedy będzie wszystko OK ?? :wink:


(lazikar) #10

Jest ok.

Z szukajką jest wszystko ok.


(Wieliczka Marcin) #11

A jednak chyab nie :frowning:

Wpisując coś w szukajce wszystko ładnie mi wyszukuje lecz wciskając

na topic wyskakuje mi stronka: The page cannot be displayed

A dokładnie wygląda ona tak:

8hyaqb8j3h5zrw26m.jpg

Może jakieś wskazówki?


(Rafi) #12

Mi nadal to samo występuje


(Monczkin) #13

wywalcie tempy, cookies etc. z przegladarki


(Wieliczka Marcin) #14

Tak zrobiłem =]

Narazie wszystko jest OK i mam nadzieje że się to nie zmieni =]

Pzdr =]


(lazikar) #15

Okienko które pokazujecie to jest jeszcze po ostatnim błedzie który był na forum. Trzeba się wylogować wyczyścic cooke i zalogowac ponownie.


(El Presidento) #16

Niestety bład występuje dalej :?

Chodzi o The page cannot be displayed , z linków z szukaj.

P.S Wszystkie wyżej czynności wykonane, na każdej przeglądarce i na drugim komputerze taki sam objaw.


(adam9870) #17

Zenek Rolnik U Mnie tak było kilka dni temu (chyba w środę bądź czawratek). Miałem wtedy wszystko czyszczone. Dziś nie wiem bo nie sprawdzałem.


(kris) #18

Witam. Ten problem nadal istnieje przynajmniej teraz ( od jakiś 30min. ) wyczyszczone wszystko , zrobione tak jak mod . i admin . mówią i dalej nic nie daje , wyszukane tematy się nie otwierają , i jest tak z FF i IE .


(Szeryf118) #19

Ja już wcale nie mam tego problemu :).


(Juven) #20

u mnie działa teraz wszystko ok :smiley: ale wczoraj niestety nie chodziło :frowning: