Szukam ładowarki samochodowej na kablu i uchwytu na szyba, dla poco m3(6.53 cali), na dole jest etui. Co polecacie?
Popatrz na produkty marek Baseus, GreenCell itp. Żadnego no-name’u tylko nie kupuj.
Daj linki, bo, się nie znam.
Baseus jest OK. Co do uchwytu, to pozowlę sobie na nieproszoną poradę. Polecam taki dzięki któremu zainstalujesz telefon na wysokości radia. Rysunek poglądowy.
Mam doświadczenie z różnymi uchwytami na szybę i z żadnym nie uzyskałem tak komfortowej pozycji jak ta na której jest radio. Zazwyczaj jednak uchwyt do kratki sie średnio sprawdza i trzeba coś samemu zmontować. No i jeżeli używasz intensywnie radia, to będzie problem, bo w tej pozycji telefon je zasłoni.
A ja po wywaleniu z kilkunastu co najmniej (te na szybę zwłaszcza mnie wkurzały, jedne trzymały latem i zimą spadały, inne odwrotnie, i jeszcze zasłaniały widok, a te do kratki blokowały regulację nawiewu, do kierownicy obracały telefonem) w końcu kupiłem taki.
I to był strzał w 10. Zamontowałem w trzech autach, i wszędzie się sprawdza. Trochę się bałem o ten przylepiec, ale trzyma ładnie, bez problemu, nie odpada już chyba ze 3 rok, samo się rozchyla i zaciska jak kładę telefon.
Acha i pozwala na montaż tak, że wystarczy łapę wyciągnąć, na wysokości mniej więcej radia.
Pasuje do poco m3, chodzi o wtyczka ładowania, jeśli tak, daj link?
Pasuje do wszystkich Poco. lInk poszukaj, może znajdziesz gdzieś taniej. Generalnie, ten model.
Ale w niej niema ładowarki, to tylko uchwyt. Ładowarka np. taka link. Maiłem Baseusa, i kilka innych, ale taka najlepiej mi działa.
Chodzi o szybkie ładowanie z różnym sprzętem. Wbudowana w auto niestety ma za mały prąd.
Wtyczkę sobie podłączasz jaką chcesz przecież. Z jednej masz USB standardowe, a do telefonu masz USB-C, więc wystarczy taki kabelek USB- USB-C o takiej długości jaka ci potrzebna.
Dobra, dzięki
Nie mam pojęcia jak ten. Ogólnie Baseus robi przyzwoite ładowarki, ale ja miałem jakąś ich samochodową i nie łapało QC3. Ale pewnie inna była.