Witam was ! . chciałem przeinstalować sterowniki i usunąłem sterowniki a te sterowniki co mialem przygotowane okazały się nie dobre a teraz nie mogę znaleźć prawidłowych do tej karty , VIA AC’97 Enhanced Audio Controller PCI ‘’ proszę o pomoc … Nazwa płyty główne : Chaintech 9VJL3
nie działa gdy chce wypakować to błędy są … proszę o pomoc …
– Dodane 10.09.2010 (Pt) 21:30 –
może wie ktoś gdzie można pobrać takie sterowniki ???
http://forum.idg.pl/sterowniki-do-via-a … 97891.html na tej stronie masz link
– Dodane 10.09.2010 (Pt) 21:39 –
na samym dole
też nie działa jakieś błędy przy wypakowaniu występują … :(( …
plik sie rozpakowywuje ,to ty masz problem czym to rozpakowywujesz??
A tak właściwie, to z komputerem nie dostałeś żadnej płyty? Z każdym komputerem dostaje się jakieś płytki, na nich są sterowniki, co ciekawe zazwyczaj nie są w archiwach. Instalator może być po angielsku, wtedy klikasz next i accept.
okazało się ze winrar mam rozwalony więc ściągnąłem 7zip . i pobrałem i rozpakowałem to co wysłał kosti1 . lecz gdy to instaluje to samoczynnie uruchamia mi się ponownie komputer . gdzieś w połowie instalacji …
to albo masz rootkita w systemie albo jest uwalony,najpierw zrób pełny scan malwarebytes antimalware i wywal wszystko co znajdzie,a pózniej włóż płyte ze systemem to cdromu i wpisz w cmd sfc/scannow to ci sprwadzi integralnosc plików systemowych i wrazie czego je naprawi
Już jest wszystko ok … przywróciłem system i wszystko się cofnęło dźwięk jest wszystko gra
tylko nie które pliki utraciłem takie jak muzykę gg itd
ale po instaluje grunt ze działa … dzięki wszystkim