szukam strategi która pójdzie na AMD sempron 2400+ 1666MhZ,256 RAM,radeon 9550 128\128! jest mi obojętne czy czas rzeczywisty czy turowe!
Bardzo dobrą grą jest WŁADCA PIERŚCIENI BITWA O ŚRÓDZIEMIE pierwsza część. WARCRAFT 3 z dodatkiem , Generals , Empire Earth 2 , Age of empires 2 i 3 , jak coś se przypomne to napisze trudno coś dobrać ze względu na ilośc ramu jaką posiadasz bo reszte masz w porządku.
uważam że sequel jest lepszy
seqel tak ale nie wiem czy mu pójdzie przy 256 ramach ??
Dwie najlepsze po dziś dzień jak dla mnie strategie:
populous: the beginning
Age of Empires 2
Twierdza 2 :evil:
Settlers V chwilowo fajna
po za tym to może Knights of honor
Warcaft3 + umsy
AoE
Empier Earth
Bitwa o Śródziemie 2 nie pójdzie, a jedynka jeżeli tak to bardzo wooolno i bez efektów. Ja bym polecał oprócz tego Armies of Exigo. Gra niedoceniona, ale lepsza pod każdym względem od warcrafta i AoE razem wziętych. Tylko dla początkujących może być trudna (wysoki poziom trudności).
:x błagam Cię nie gadaj głupot … :x
Glest? Bardzo fajna i do tego freeware do pobrania z vortalu
Fajna też jest BLACK & WHITE 1 część , Warhamer 4000 war of down z dodatkami , SPELL FORCE 1 część połączenie rts z RPG , ARMIES OF EXIGO coś jak warcraft 3 nawet lepsza ,
Spróbowałem u siebie wyjąłem jedną kość ramu i Bitwa o Śródziemie idzie, ale w 800 na 600, wszystko na low i w dodatku w czasię większych potyczek tnie. I na moim LCD wygląda to okropnie.
Armies of Exigo jest fajne, ale jest tam jeden poważny minus który mnie zniechęcił do grania, mianowicie gdy idę z armią pod wodzą bohaterka na wroga, to gdy przegrywam bitwe i chce zrobić taktyczny odwrót to bohatera nie da się zawrócić… w końcu on ginie i trzeba zaczynać od nowa.
Polecam serię Disciples, a szczególnie 2gą część i dodatki do niej, pójdzie na pewno, ładnie wygląda i wciąąąga (sprwadzałem osobiście xD)
Bardzo spoko gra fajny mroczny klimacik. Jeżeli tak to polecam Heroes of might and magic 3 z dodatkami super jest i wogóle całą serie tej gry Teraz można kupić drugą część za 7 zł z demem Heroesa 5 można sprawdzić czy ci będzie gra chodziła jako full miodzio
Ps: sorry z błąd ortograficzny nie zauważyłem
to przeszłem :mrgreen: :mrgreen: