,happy wkręt"
Szukam tytułu tej piosenki z freedoom… freedoomm… z reklamy filmu “Film o pszczołach”
Szukam dźwięków z wersji Beta Windows Visty
to jest to dzięki
jak nazywa sie piosenka która leci na samym początku tego filmiku??
http://pl.youtube.com/watch?v=VihIf1Fi-BM&NR=1
z góry dzięki
wydaje mi się ona znajoma ale nie umiem sobie przypomnie tytułu…
A jaką muzę z dobrym brzmieniem do car audio polecicie ??
witam serdecznie
film to komedia romantyczna o tematyce lekko świątecznej. jakieś kilka lat temu leciało w tvp 1.
film zaczyna się tym jak matka z córką wchodzą do jakiegoś biurowca, czy tam supermarketu i kradną, są złodziejkami.
zostają przyłapane i zająć się nimi ma młody strażnik, policjant. w związku z tym że są święta i nie ma co z nimi zrobić bierze je do domu.
dzięki za pomoc, pozdr.
Witam.Ja poszukuję piosenki podobnej do Sash-Ecuador zespołu Starsplash.Otóż oni śpiewają podobną piosenkę,dosyć często leci w radiu.Będę bardzo wdzięczny ;)pisać na Priv jak co.Pozdro
A ja potrzebuję Nutek na pianino utworku Johan’a Pachelbel’a Canon In D Major ! Błagam
damian1995 Scooter - I Shot The DJ
Z ostrym i mocnym basem
wielkie dzięki
Szukam .mp3, .wav, .amur w którym jakiś chłopak dzwoni do składu węgla mówiąc że jego żona kupiła trzy tony miału, podczas jego pobytu w Niemczech, który nie chce się palić…
Jest to taki niby śmieszny kawałek (jak kogoś śmieszą przekleństwa).
Czy ma ktoś coś takiego na kompie, komórce lub widział w internecie?
Szukam przerobionej muzyki poważnej (klasycznej) przerobionej na hard style hard core albo hard trance. Proszę o tytuł albo o dj
Witam
w TV jest emitowana reklama Sony Ericsson W580i i tam są 3 piosenki które koleś przełącza sobie. Ten koleś leży gdzies na trawie!! chodzi mi o tą ostatnia piosenkę. chodzi mi o autora i tytuł
Dzieki z góry
pozdrawiam
Wie ktoś może skąd mogę ściągnąć jakieś wersje instrumentalne kolęd ale nie midi tylko mp3. :?:
Witam
Orientuje się może ktoś jaki to jest film ?
Bo słyszałem gdzieś że ten teledysk był nagrywany pod film