Witam szukam piosenki z reklamy Orange, jak ludzie rysują na śniegu choinkę, szło to mniej-więcej tak:
- One,two passin’ by, light the candles, three and five…
Witam szukam piosenki z reklamy Orange, jak ludzie rysują na śniegu choinkę, szło to mniej-więcej tak:
Witam wszystkich. Mecze się z tym problemem już od dwóch dni i nic nie mogę wykombinować. Kolega pokazał mi urywek z american pie, jak Erik siedzi na stole bilardowym i Stifler wciska mu dziewczynę do tańca. Podczas tego momentu leci fajna piosenka, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć. Może wy znacie jej tytuł To jest miej więcej 16 minuta filmu. Nagrałem kawałek tej piosenki http://s004.wyslijto.pl/?file_id=042155 … 7314636828. Przeglądałem końcowe napisy i pokazały się utwory piosenek, ale żadnej nie mogłem nigdzie znaleźć. I tu jest do was prośba. Postaracie się znaleźć tytuł tej piosenki.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Ponawiam prośbę o piosenkę z reklamy orange. (tej, na której wydeptują ową nieszczęsną choinkę na śniegu:P)
przeszukałem google na wszystkie strony i nic.
z tego co wyłapałem zaczyna się “One star passing by…” tralala:)
z góry dzięki, pozdrawiam
Hej!
To jest parodia piosenki (i teledysku) Chamillionaire, wykonana przez Ala Yankovica. Nie wydaje mi sie żeby był nagrywany pod jakiś film.
i jeszcze moje 2 pytania:
-na kanale 123 sat widziałem teledysk francuskiej piosenki. Śpiewa jakaś czarna pani i cały czas stoi na ogromnym zegarze - czy może mi ktoś podać tytuł?
-jest to starsza piosenka, na teledysku jakiś wariat ucieka w kaftanie bezpieczeństwa i gonią go jacyś żołnierze (chyba rosyjscy), część refrenu:“cau you feel…” (chyba) - również proszę o tytuł.
Z góry dzięki!
Siema szukam tytułów amerykańskich kolęd jak najwięcej i zależy mi głownie na tey z refrenem “let it snow” na reklamie kawy ona jest
Witam …
Szukam teledysku oraz tytułu piosenki, gdzie typek wychodzi na pokaz mody i zaczyna “Pajacować” … I tam jest murzyn na krzesełku i pokazuje że ok …tam Leci cos takiego " Talk on me crazy UUUU" chyba … A koleś sie nazywa cos na L …
Dudas bad boy to jest “Let It Snow”!
Witam!
To raczej nie są kolędy ale świąteczne piosenki :
John Lennon - Happy Christmas (War Is Over)
Alan Jackson - Rudolph The Red Nosed Reindeer
Boney M - Feliz Navidad
Chris Rea - Driving Home For Christmas
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Cliff Richards - Mistletoe and Wine
Frank Sinatra - Santa Claus Is Coming To Town
Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone
Slade - Merry Christmas Everybody
Wham - Last Christmas
no i jeszcze to let it snow, ale nie pamiętam kto śpiewa w reklamie
pozdro!
poszukuje kawałka z szybcy i wściekli motyw w sumie z samego początku jak brain jedzie na tuńczyka do baru torreta :?:
jak nazywa się film który zaczyna się w 21 sekundzie http://www.smog.pl/wideo/14396/skad_ja_znam_ten_krzyk/ ?
http://esjot.wrzuta.pl/audio/oQ0PMVQ5y3 … f_new_york
Poszukuje piosenek w klimacie takim w jakim jest ta piosenka od 1,25 min
Poszukuję PILNIE tekstu piosenki ''Clappas - Firma ‘’
Ktoś wie czy gdzieś mogę znaleźć tą piosenkę:
Lulaj, śpij maleńki,
W cieple małej stajenki
Oczka zmruż
Poszukuję jednej piosenki… Niestety niewiele mogę na jej temat powiedzieć To coś w stylu techno (nie wiem dokładnie, nie znam się) po holendersku bądź w jakimś skandynawskim języku (raczej to drugie). Nie jest to Basshunter :roll: Na teledysku trzech młodych gości w czarnych, klubowych marynarkach przechadza się po jakimś klubie/imprezie, kamera porusz się przed nimi i jest skierowana dokładnie na nich, filmowani są ciągiem, chyba bez cięć. Dwóch gości po bokach nic nie robi poza rozglądaniem się natomiast gość w środku patrzy w obiektyw i powtarza w kółko jedno zdanie, które występuje w tym kawałku. Więcej nie jestem w stanie nic powiedzieć. Myślę, że jeśli ktoś słucha takiej muzyki i widział teledysk będzie wiedział o co chodzi. Z góry dzięki za pomoc.
Oddział Zamknięty - Gdyby nie Ty
poszukuję instrumentalnej wersji tej piosenki, gdzie szukać instrumentalnych wersji piosenek ?
Witam wszystkich poszukujacych ostatniej piosenki z reklamy Se w580i coz udalo mi sie ja odszukac:) wiec z dobrego serduszka i z okazji swiat podam wam go:P ten utwor to “K-gatas gatas gatas” zajebi…! oczywiscie zycze wam Wesolych i Spokojnych Swiet Bozego Narodzenia bogatego gwiazdora Mokrego Dyngusa i w ogole wszystkiego dobrego:) duzego transferu i malo wirusow:D:D znikam Cia;)
Szukam piosenki, która jest na początku filmu Asterix Kontra Cezar.