laszjwrz
Kraked Unit - Poupées Russes
laszjwrz
Kraked Unit - Poupées Russes
Nikt nie zna?
Na wrzucie ktoś wpisał komentarz: Linda Teodosiu - Reprogram My Heart (Bodybangers Remix)
Więc myślę, że to jest to. 
Kto kojarzy kawałek ze spotu Playa, gdzie facet idzie przez ulice i co chwile zmienia się jego otoczenie/pogoda?
Poszukuję tytułu starego filmu. Fabuła jest mniej więcej taka: Naukowcy zmniejszają pojazd- kapsułę (coś w formie małej łodzi podwodnej) do mikroskopijnych rozmiarów i przez przypadek umieszczają ją w ludzkim ciele.Reszta filmu to wędrówka po meandrach ludzkiego organizmu.
Wielkie dzięki ! To jest to ;]
Witam, poszukuje piosenki z gwizdaniem ;p wiem, że to bardzo ogólnie więc piszcie co wam przyjdzie do głowy z takich popularniejszych ;] na pewno nie chodzi mi o kanikuły ;p
ziemia93 ,
szukam online albo do pobrania serialu “Biała wizytówka”
Witam, poszukuję tytułów tych utworów ;] z góry dziękuje
Lolita - Joli Garcon - ale nie wiem, czyj remix czy oryginał. 
1.Afrojack ft. Eva Simons - Take over control
2.Lolita - Joli Garcon (Rob and Chris Remix)
A kto mi pomoże z poszukaniem piosenki?
G! - 8 (Giorno Bootleg Mix)
Proszę o tytuł utworu!
goldimir ,
The Rolling Stones - Paint It Black
Witam, proszę o powiedzenie kto wie co to za nuta :P:
djkamil09061991
Tu masz tytuł piosenki
Lolita - Joli Garcon
– Dodane 05.12.2010 (N) 12:44 –
Co to za piosenki zna ktoś może tytuły? Bardzo potrzebne są mi te utwory
http://w159.wrzuta.pl/audio/5ksPOlOfFP6 … oka_jakosc
http://w582.wrzuta.pl/audio/5rmr7drCgIg/ytuy7ui
– Dodane 05.12.2010 (N) 14:02 –
I dodatkowo chciałbym jeszcze tą piosenkę; ,To jest rezerwa która do domu powróciła" Kto tą piosenkę ma niech piszę
film leciał jakiś czas temu w tv w okresie świątecznym. fabuła wyglądała mniej więcej tak:
matka z córką były złodziejkami. pewnego dnia wybrały się do supermarketu, żeby coś ukraść. przyłapał ich młody ochroniarz. początkowo zamierzał oddać je w ręce władz ale w końcu zabrał je do domu,
jesli ktoś zna tytul to proszę o szybką odp
dzięki