Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

szukam odcinków “pogromców mitów” online na jakimś szybkim serwerze…

oglądałem z megavideo i tak strasznie wolno się ładują ze szok…

Szukam piosenki Scootera-maria jako dzwonek mp3 na telefon Nokia.

Jak masz ten utwór to ściągnij go z płyty czy czegoś, zapisz do MP3 albo lepiej WAV, ściągnij sobie Audacity i “wytnij” sobie kawałek utworu z 30-40 sekund, potem skonwertuj do MP3 128kbps. Umieść na jakieś WWW i pobierz go na telefon z wbudowanej przeglądarki.

Jeśli ktoś kupił utwór to chyba może sobie go wykorzystać jako dzwonek do telefonu, fakt że bardziej “dostosowany”.

Cześć-szukam płyty Tiesto-In My Memory.Na empiku nie ma,na allegro są,ale wyślą poczta polską to nie wiadomo czy dojdzie i czy będzie nadawała się do użytku.Interesowała by mnie sprzedaż wysyłkowa,nie aukcje.

Jak się nazywa

utwór Hansa Zimmera ??

Punisher2010 , a komenty na YT nie łaska poczytać? :wink:

Tytuł: Hans Zimmer - Mind Heist

http://www.plejada.pl/198199,3,the-tale … wideo.html

Co to jest, o czym mówi Chylińska w -0:55? Bo wyleciało mi z głowy :wink:

czytałem, lecz nie widziałem. To jednak Nie Hans Zimmer tylko Zack Hemsey

Poszukuję ciekawych tytułów albumów, płyt, składanek, które nadawały by się zarówno do posłuchania w samochodzie, jak i na imprezę sylwestrową.

Interesują mnie utwory z 2009 i 2010 roku, z ciekawym, klubowym bitem, dobrym basem i najlepiej płynnymi przejściami .

Od siebie bardzo polecam albumy:

:arrow: Ministry Of Sound The Annual 15 Years 1995 2010-3CD

:arrow: Ministry of Sound The Annual 2010 [CD1]

Gdyby ktoś znał coś ciekawego w tych klimatach, to będę wdzięczny :slight_smile:

co to za utwór

Dodane czwartek, 16 grudnia 2010, 16:05

Co to za utwór ??

http://w326.wrzuta.pl/audio/8P441PleT67 … ytytytytyt

Co to za nutka?

Co za utwór leci od 3:31 ?? oraz jak się nazywa główny soundtrack z piły

Co do tego utworku to sprawdź sobie któreś z tych

Główny soundtrack piły to

Jeżeli chodzi u mnie o muzykę to bardzo ciężko mi podpasować, Jedyne co mi się podoba to The Prodigy, Kaliber 44 i parę singli różnych wykonawców.

Dziś w radiu coś mi się spodobało i mówię sobie że muszę to znaleźć i znalazłem. Jest to "

"

I tutaj pojawia się prośba. Co to za rodzaj muzyki i czy moglibyście mi podaj jak najwięcej kawałków

typu?

Z góry dzięki za pomoc.

Proszę o podanie tytułu piosenki która leci w tym filmiku:

Czy to prowokacja?

image_id: 3539

Ta nuta kojarzy mi sie z Step Up 3

Na przyszłość, jak nie ma tak wypisanej nazwy muzy to sprawdźcie następnych kilka stron komentarzy bo tam na pewno ktoś się pytał i dostał odpowiedź.

Witam

Czy ktoś może zna tytuł utworu, który jest leci od 1:14 min.

Z góry dziękuję za pomoc

dkqmail , a wystarczyłoby wpisać to co usłyszałeś w Google i otrzymałbyś odpowiedź Rednex - The Spirit Of The Hawk

Witam.

Szukam tej nuty

http://www.youtube.com/watch?v=wZbjYe5RwzY

mam ją na telefonie ale tylko 45 sekund i zatytułowana jest “roja” ale to raczej nie tytuł tej nuty

z góry dzięki