o to własnie mi chodziło, bardzo dziękuje.
Film: Zgorszenie Publiczne PL - dałoby radę gdzieś wykopać ?
witam !
poszukuje tytułu piosenki z 9 odcinka californication,leci on w 25minucie
Pozdrawiam
Witam,
Poszukuję piosenki gdzie padają takie słowa " daju daju tu/du, piszę jak słyszałem w radiu wieć może po ang. inaczej się to piszę… Śpiewa to kobieta, a piosenka leciała w open fm, stacja Dance.
Witam wszystkich czy ktoś może wie kto wykonuje na początku filmu na imprezie piosenkę w filmie S.W.A.T Firefight
Cześć czy ktoś wie kto jest wykonawcą tej piosenki którą słychać na początku i pod koniec
w poniższym filmiku?

Edycja: Znalazłem
Ruby Frost and Mt. Eden - Oh That I Had
Szukam poniższego utworu, czy ktoś może mi napisać nazwę utworu oraz wykonawce?
http://www.youtube.com/watch?v=5bKvyultbZQ
Pozdrawiam
losiu_ns ,
czy to aby nie 2pac - For a Dream? 
jaki jest tytuł tej melodii ???
Jest napisane w komentarzu: Ben Cocks - Your Firefly
Witam, mam problem, poszukuję tytułu gry, gatunek akcja(strzelnianka)(pamiętam tylko urywek z gry) bodajże byłem hydraulikiem i pewnego razu zaatakował mnie helikopter, potem zacząłem ukrywać się w kanałach i załatwiałem żołnierzy będących na powierzchni… tylko tyle pamiętam nie za dużo ;/
Wie ktoś jaki jest tytuł piosenki na samym początku w tym filmiku: http://vimeo.com/18575067
Dzięki z góry.
Witam, szukam tytułu pewnego filmu, fabuła tak w skrócie : podrabiają obraz przedstawiający jakiegoś żyda, pamiętam pewien motyw z filmu: otóż oczy tej postaci namalował na wzór oczu swojego ojca, ojciec zmarł, potem w sądzie miał namalować jeszcze raz żeby pokazać że obraz był podrobiony a nie autentyczny, i właśnie malując te oczy wtedy nie umie dokończyć i zamazuje.
Tak bardzo chaotycznie, nie wiem jak to lepiej opisać, dzięki za pomoc 
Szukam tytułu piosenki, początek refrenu “No! No you never be alone…” taki troszke hvy metal ;p
Witam,
Szukam utworu ,który usłyszałem w programie Kuba Wojewódzki w miniony wtorek (goście: Marek Kondrat oraz Paweł Szajda). Chodzi mi dokładnie o piosenkę ,a dokładnie kawałek ,który jest puszczony kiedy drugi gość (Paweł Szajda) pojawia się u Kuby na kanapie. Z góry serdecznie dziękuję.
Witam
Poszukuje tytułu piosenki z filmiku na youtube.
Z góry dziękuję za pomoc
cześć. Poszukuję oryginalnej piosenki której melodia brzmi jak ta: Thomas - Jeszcze raz przytul mnie (Już już… RMX)
do posłuchania tutaj: http://pucian.wrzuta.pl/audio/9JpVcCd66 … juz…_rmx
Hej,
kiedyś (w poprzednim roku) widziałem odcinek Sędzi Anny Marii Wesołowskie, w której oskarżonym był ojciec studentki, który koniecznie chciał ją wysłać do miasta, bo uważał, że we wsi nie ma co robić. Ona pomyślała, że pokaże że miastowi są nudni, i kazała przebrać się trzem kolegom - jeden był taki powolny, flegmatyczny, ten drugi był znowu inny, temu złamał rękę i był jeszcze trzeci, o którym nic nie pamiętam. W końcu, córka wyjawiła, że kocha się w jakimś typku ze swojej wsi 
Oskarżony mówił tak zabawnie, fajnie 
Ma ktoś może namiary na ten odcinek? Postarałem się go opisać najbardziej, jak pamiętam 
Pozdrawiam!
Witam.Szukam piosenki dla dziecka która zaczyna się tak:mam akwarium rybki kolorowe,czarne,srebne, złote i tęczowe -resztę już nie znam czy ktoś zna całą piosenkę.