Jakiś czas temu widziałem na YouTube teledysk, w którym mężczyzna i kobieta jechali na tylnym siedzeniu samochodu, albo limuzyny. Czarnej w każdym razie. Któreś z nich coś sprawdzało w telefonie. Po podjechaniu chyba pod hotel, oboje wysiedli. Potem jest scena w mieszkaniu jak każde z nich robi coś samemu, ma to podkreślać że są razem ale tylko z przyczyny forsy. Pod hotelem byli chyba paparazzi. W każdym razie sens tego był taki, że publicznie są razem, a prywatnie żyją osobno, zachowują pozory jak to gwiazdy.
Wiem, że to mało informacji, ale będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie co do tego jaki teledysk/piosenka to może być.
Kojarzycie może taki film , ale strasznie chaotycznie to opisze bo widziałem ten film ładnych pare lat temu , a mianowicie był gość który kimś tam sobie był i odcinał ludziom głowy nic by nie było w tym dziwnego (hehe) gdy by nie fakt że te głowy przykładał do swojej szyi i dalej funkcjonował , jedna akcja która mi najbardziej utkwiła w pamięci to zabił psa rodwajlera uciął mu łeb i sobie przyczepił i tak funkcjonował z tą głową psa.
Witam poszukuje kawałka widziałam urywek teledysku na trace tv refren byl cos tam Meninia Menina bla bla bla murzyni w aucie i takie granatowe tło laski tańczące
Był ojciec który miał syna i potem pojawiła sie jakas kobieta która mieszkała w domku na drzewie i ten syn bodajże probowal ich swatac. Była tez na jakims balu z tym dzieckiem, dostała łańcuszek od tego dziecka albo dziecko od niej nie pamiętam ^ ^ kojarzycie moze ?
Bardzo proszę o pomoc muszę jak najszybciej zdobyć kawałek kawałek Grubsona pod karaoke czyli sam podkład muzyczny pod tytułem Na szczycie. Jeśli nikt nie ma namiaru na to to prosił bym chociaż o namiar na jakiś prosty program do edycji muzyki bym mógł słowa wymazać z piosenki. Bardzo proszę o pomoc.
Witam, poszukuje filmu który kiedyś leciał w TV, była to raczej komedia romantyczna.
Film opowiadał o chłopaku który pracował w agencji reklamowej w dużym mieście, gdy nagle w metrze poznaje wspaniałą dziewczyne, niestety spotkanie szybko mija a on nie ma do niej żadnego kontaktu więc zaczyna poszukiwania, pomagają mu przy tym jego koledzy.