Witam. Znalazłem na internecie filmik pewnego chłopaka uprawiającego parkour i ma on w tym filmiku fajna muzykę, spodobała mi się bardzo lecz jakość nie jest zadowalająca mnie i chciałbym ściągnąć ją w lepszej jakości lecz nie mam pojęcia jaki może być tytuł tej muzyki. Proszę pomóżcie może wy ją znacie.
Jeden znajomy twierdzi, że jest film oparty na tym opisie. Albo inaczej - ten tekst jest opisem filmu. Czy to prawda? Bo nic w guglach nie mogę znaleźć na ten temat niestety. Film ponoć z lat 2004-2008. Nigdy się nie spotkałem z takim opisem, a sam tekst dopiero niedawno znalazłem na kwejku :). Jeśli ktoś ma jakieś podejrzenia, byłbym wdzięczny 
@AmmoxD - Yann Tiersen - J’y suis jamais alle , ale to jakaś przeróbka jest. To jest muzyka z filmu Amelia.
Witam szukam nazwy tej nuty, która zaczyna się od 0:15.
Szukam tytułu filmu, którego akcja toczyła się na porcie lotniczym, ale chyba w jakimś alternatywnym świecie.
Początek był taki, że lecieli, i ci którzy spali w czasie lotu przeżyli, Ci którzy nie, zniknęli.
Kolejny myk jest taki, że ten równoległy świat “zjadały” jakieś istoty, przez co wsiedli do samolotu i udało im się wrócić do naszego świata.
Nie wiem, czy mi się to śniło, czy to wymysł mojej wyobraźni na film s-f, ale chyba takie coś na TVN7 lata temu leciało, jak ta stacja nazywała się jeszcze RTL7.
Witam
mam kolejny filmik i kolejna fajna nuta
i po raz kolejny nie mam pojęcia co to za nuta, pomożecie?
Widać jesteś mało doświadczony życiem. Interpretacja zajęła by parę akapitów na forum:)
Chodzi o to, że co drugie słowo k… ch… spier…
Też nie jarze, jak tak coś można tworzyć. 
too mi krótko wytłumacz 
Wie ktoś tytuł?
Jak się nazywa piosenka śpiewana przez kobiety o refrenie ’ i dont care if you talk about me, i dont care…’ ?
Czy nie chodzi czasem o Shakespear’s Sister - I Don’t Care ?
Tak to ta piosenka, dzięki.
– Dodane 23.06.2011 (Cz) 20:24 –
Czy ktoś wie jaka przed chwilą piosenka grała w radio zlote przeboje? W refrenie chyba było ground ground ground…
Co to za utwór?
http://video.google.com/videoplay?docid=-2880443030529870272#
Kawałek z filmu: Urban Street Bike Warriors: Smashes, Crashes and Bashes
Szukam filmu w którym stworzyli super komputer, a w nim umieścili program który generował w nim życie, jeden z naukowców później przeniósł się do tego świata. Oglądałem go rok temu, ale nie pamiętam już tytuł. Prawdopodobnie film był z lat 90 
Szukam piosenki z tego filmiku:
oskar3216 ,
J Majik and Wickaman ft. Dee Freer - In Pieces
nowa reklama Orange (o mobilnym internecie) w której ludzie wieszają czerwone tablice z białym napisem “wejście awaryjne” - wie ktoś co to za piosenka wtedy jest?