to chyba danzel you speen,albo ten drugi rockowy spiewak…
Taka stara zakazana reklama axe,gdzie nagi facet tańczy w sale z kobietami,ktoś kojarzy? 
Dzień dobry. :>
Poszukuję piosenki z najnowszej reklamy Fanty.
Dziękuję. 
RUN-DMC vs. Jason Nevins - It’s Like That ?
Zgadza się, dzięki. :>
Witam, szukam piosenki o ile taka jest z początku tego filmiku(pierwsze 10sek):
djkamil09061991 ,
Akira Yamaoka - Room of Angel
Szukam filmu w którym stworzyli super komputer, a w nim umieścili program który generował w nim życie, jeden z naukowców później przeniósł się do tego świata. Oglądałem go rok temu, ale nie pamiętam już tytuł. Prawdopodobnie film był z końca lat 90 
Wiem, że to będzie trudne, bo nie mam żadnych zbytnio sensownych informacji.
Dzisiaj jadąc w aucie, usłyszałem na RMF MAXXX o godzinie 7:40 leciało nie wiem co to jest, jakaś piosenka, jakiś mix czy coś, czasem leci taki jakby 20, 30, 50 sekundowy kawałek pomiędzy reklamami czy coś, początek skojarzył mi się z jakąś starą, 8-bitową grą, potem jakaś babka i melodyjka. Naprawdę, nie mam zielonego pojęcia co to było, jakieś słowo także nie, bo się nie przysłuchiwałem a po drugie radio było cicho i jeszcze lekko uchylone okno.
Jeśli to ważne (ale nie wiem, bo wydaje mi się, ze wszędzie leci to samo) to to była częstotliwość dla Śląska i Zagłębia 
Pozdrawiam!
Znam, to przyszło mi jako pierwsze na myśl - niestety tam tego nie ma.
Witam
Poszukuje tytułu filmu, którego urywek zaczyna się od 5 minuty tego filmiku
Mam pytanie z jakiej płyty pochodzi utwór Bądz zawsze blisko mnie z filmu kogel mogel. Z tego co wiem spiewa to Urszula a muzyke skomponował Krajewski. Tylko nie wiem na jakiej płycie znajde ten utwór. Wiec moje pytanie brzmi o tytuł płyty na ktorej znajduje się ten utwór?
Ma ktoś Track listę z Energy 2000 - Invasion of Transformers (09.07.2011) z godzin od 20:00 do 22:00???
ziemia93 , Szakal/The Jackal
Ja poszukuje piosenki lato czeka razem z latem czeka rzeka ta piosenka ukazuje sie w radiu katowice. Poszukuje jeszcze jednej piosenki To jest rezerwa ktora do domu powrocila to jest rezerwa ktora do domu wraca
Witam…Szukam filmu/bajki przedstawionej na tym screenie.Z góry dzięki :]
Screen:

To nie jest bajka, tylko autorska grafika z autorskimi postaciami (wszystko stworzone przez artystę).
A masz może jego deviantarta czy coś?(tego artysty)