Słabo szukasz: http://allegro.pl/listing.php/search?sg … BCyj%C4%99
To znowu ja.
Tym razem proszę o pomoc w szukaniu albumów A State of Trance Classics. Z tego,czego dziś się dowiedziałem(w ogóle o ich istnieniu) niedawno miała premierę 6 edycja,jednak nie mogę znaleźć sklepów ją oferujących.
Dziękuję za wszelką pomoc 
Szukam teledysku gdzie bohaterka/bohater ucieka na skuterze wodnym przed “agentami”. Teledysk może mieć już z 10 lat.
Szukam gry PC, w której jeździło i strzelało się czołgami, podobna do Scorched 3D (rodzaje pocisków bardzo podobne i grafika plansz tyle, że można było kierować czołgiem z 1 i 3 osoby i parę innych widoków), też nastawiona bardzo na multiplayer, pamiętam że w wersje demo można było grać tylko przez określony czas, potem trzeba było od nowa uruchomić czy jakoś tak. Pierwszy raz znalazłem ją w jakimś czasopiśmie ala Click czy Komputer Świat Gry w wersji demo jakieś 6-8 lat temu. Miała lekki klimat i zero realizmu, zero fabuły i pamiętam jeszcze, że w czołgach siedziały takie jakby potworki na kształt mózgu ludzkiego 
Szukam filmów, komedii romantycznych i ogólnie romansów, które opowiadają historie młodych ludzi (powiedzmy nastolatków, może minimalnie starszych), coś w stylu… Szkoły uczuć, albo Dziewczyna z ekstraklasy. Podajcie proszę jakieś ciekawsze tytuły 
Czy ktoś mógłby napisać jaki tytuł ma ten kawałek?
Blue Man Group - Club Nowhere
Serdeczne dzięki 
Kto to śpiewa-piosenka z reklamy kinder bueno ?
Szukam piosenki z reklamy Tmobile, tej z bańkami
Amanda Lear - Enigma
James Harris - I’ve feeling (part2) (Lumir Hrma Mix)
Witam serdecznie. Szukam starej i bardzo znanej piosenki. Piosenka leci w wolnym rytmie, przynajmniej refren. A śpiewa go facet i wykrzykuje jakby słowa: i sing in bary how - z pewnością przekręciłem, stąd wiem czemu na Google nie mogę znaleźć hehe :P.
Oczywiście przeciąga te słowa, śpiewa je wolno i wyraźnie. Muza naprawdę bardzo znana, jedna z najbardziej znanych i najlepszych piosenek w historii.
Ale słyszałem ją bardzo dawno temu i nic więcej o niej chyba raczej nie powiem. Bardzo bym prosił o podanie nazwy jak ktoś kojarzy.
Witam, ostatnio jadąc w aucie (w sumie tam tylko słucham radia) na Planecie FM (we wtorek, ale nie wiem o której) - częstotliwość dla Śląska i Zagłębia, leciała taka piosenka, w której… no właśnie, ciężko mi to wszystko określić, w ruchu ulicznym akurat radio nie było głośno i ciężko usłyszeć, ale wiem że ktoś jakby krzyczał (jakiś chórek coś w te klimaty) S-T-A-R that’s coś tam coś tam i wiem że było słówko Japan w refrenie. No i było jeszcze I feel totally 90’s(?) w pierwszej zwrotce. Może ktoś wie, o co chodzi - zazwyczaj nie przywiązuję wagi do tego, co tam leci, ale to akurat mi się spodobało 
Znajomy dziś mi opowiadał o fajnym filmie ale nie pamiętał tytułu, wyglądało to mniej więcej tak:
USA wystrzeliła bombę atomową na Izrael która nie wypaliła i spadła na ziemię. Znalazł ją cywil i nie zdając sobie sprawy z tego czym to jest odsprzedał ją komuś za grosze.
Później (o ile dobrze pamiętam) trafiła ona w ręce terrorystów i wylądowała w USA.
Kojarzy to ktoś?
EDIT: Ten film to suma wszystkich strachów.
Czy ktoś zna pierwszą piosenkę z tego filmu?
szukam teledysku zespołu Black River piosenka Fanatic podobno juz jest ale nigdzie nie moge znalesc…
Szukam piosenki z miejsca nr 8 ktora byla w zestawieniu Viva Clubbing w sobote 19.11.2011 o 22.00 . Byla w niej impreza w stylu teledysku o tytule The way we are ( scena a na niej gosc miksujacy muze a wokol na obszarze bawiacy sie ludzie, byl wieczor ) ale ten kawalek byl mega elektryzujacy-dubstep. Typowy instrumental-z tego co pamietam to nikt tam nie spiewal.
Nie bylo belek z tytulami no i nie moge odkopac w internecie powtorki. Prosze jesli to mozliwe o pomoc w odnalezieniu tytulu lub chociaz link na youtube.
Był taki serial na 1 pare lat temu (kilkanaście odcinków). Był on o gladiatorze co walczył 2mieczami, niestety nie pamiętam jak on się nazywał. Gość walczył na arenie, dostał wolność, ale miał pilnować jakiegoś gościa (syna?). Niestety nie pamiętam nic więcej. Gość tak wymachiwał mieczami na początku każdej walki.
@up może coś w
deseń ?Szukam oryginalnego TELEDYSKU “Mydełko Fa” z Markiem Kondradem.