Z tego co wiem, to ta piosenka powstała by ośmieszyć Disco Polo, a że ona stała się hitem, to że tak powiem Kondrat się jej zrzekł i dlatego w teledysku ktoś za niego występuje.
Więc w związku z powyższym chyba nie ma teledysku z jego udziałem, ale nie dam sobie ręki uciąć.
Szukam gry PC, w której jeździło i strzelało się czołgami, podobna do Scorched 3D (rodzaje pocisków bardzo podobne i grafika plansz tyle, że można było kierować czołgiem z 1 i 3 osoby i parę innych widoków), też nastawiona bardzo na multiplayer, pamiętam że w wersje demo można było grać tylko przez określony czas, potem trzeba było od nowa uruchomić czy jakoś tak. Pierwszy raz znalazłem ją w jakimś czasopiśmie ala Click czy Komputer Świat Gry w wersji demo jakieś 6-8 lat temu. Miała lekki klimat i zero realizmu, zero fabuły i pamiętam jeszcze, że w czołgach siedziały takie jakby potworki na kształt mózgu ludzkiego
Piosenek masa, wskazówka prawie żadna - ale może ktoś wie.
Ostatnio leciała w RMF MAXXX/Planeta FM (nie wiem jak na eska, bo u mnie nie odbiera) leciała taka piosenka, gdzie ktoś w środku śpiewał dibi dibi dim dim dim dim dim dibi dibi dim dim dim dim dim. Myślałem, że to Black Eyed Peas, ale chyba nie, bo nie umiem żadnej takiej znaleźć.
Może ktoś wie? Piosenka była oczywiście w języku angielskim jednak akurat nawet nie zwróciłem uwagi co śpiewali, bo są inne rzeczy do roboty
Witam. Nie chce zakładać nowego tematu, chce się jedynie zapytać was czy istnieje akis programik który rozpoznaje słowa utworu i pokaże je po usłyszeniu piosenki?. Lubię kilka piosenek w których niektóre słowa są dla mnie niezrozumiałe (po angielsku) a możecie mi wierzyć że w internecie ich nie ma.
mianowicie szukam filmiku z YT gdzie 3-4 gości zjeżdżają na rowerach z mega dlugiej góry, przy okazji wyprzedzaja samochody i takie tam
już kiedyś go znalazłem ale nie moge przypomnieć sobie nazwy, a chciałbym pokazać go tacie
aha na tym fil,miku cały czas hamowali butami a na końcu pokazywali jak bardzo je zjechali, a przez caly filmik jechał przed nimi chyba wan i ich kamerował
Cześć, bo słucham se eski a tam taka /cenzura/ nuta, która chodzi mi cały czas po głowie mianowicie to najpierw zaczyna się tak po Irlandzku a potem jest fajny bit, koleś śpiewa i tak jakby dźwięk urywanej nitki i jak jest ten dźwięk to jest z lekka pauza. Piosenka leciała gdzieś o 16;35. Proszę o poooooooomoc. Tekst był napewno o jakimś sercu i słońcu.