Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Skąd są te wstawki? To, gdzie ktoś(chyba Fokus) rozmawia z tą dziewczyną?

Mocne.

Teraz też mnie to zaciekawiło :smiley:

Hej. :slight_smile:

Poszukuję piosenki Eweliny Lisowskiej - Countdown . Piosenkę można znaleźć na stronie wrzuta.pl lecz ja nie umiem sobie z tym poradzić i nie wiem jak ściągnąć z tej strony piosenkę w formie mp 3.

Jeśli ktoś miałby czas i chęci byłbym bardzo wdzięczny.

Z góry dziękuję :slight_smile:

Dodane 07.09.2012 (Pt) 23:37

Dziękuję za szczere chęci, ale to już nie aktualne :slight_smile:

Pobierz tym

Szukam piosenki, która leci w 2:40 minucie

szukam reklamy gdzie koleś mówi, że gdy był młodszy myślał, że bycie prawdziwym mężczyzną to życię pełne szaleństwa i takie tam i jest pokazane jak tam niby szaleje, a na końcu mówi, że w byciu prawdziwym mężczyzną chodzi jednak o coś innego i jest pokazane jak przytula żonę i dziecko w łóżku.

Chodzi mi po głowie ta reklama już od kilku miesięcy jeśli ktoś kojarzy to proszę o pomoc.

Dove Men + Care

Craig ,utwór którego szukasz to Nine Inch Nails - We’re In This Together :smiley:

Pozdrawiam

Dziękować <3 :smiley:

Dziękuję :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=X3_EWLqXY-g

1.44 gdzie to jest???

dziękuję za pomoc - na pewno skorzystam :slight_smile:

Dziś oglądałem film pod tytułem Nic do stracenia.

Zainteresowała mnie występująca w 32 minucie piosenka coś w stylu parampampam . Już kiedyś ją słyszałem i wiernie jej szukałem,ale nic zego. Proszę o pomoc :slight_smile:

Spis piosenek z OST tego filmu znajdziesz tutaj. Na przyszłość podawaj też oryginalny tytuł filmu lub odnośnik np. do filmweb. Myślałem, że to jakieś polskie kino :slight_smile:

Czy ktoś rozpoznaje piosenkę która leci od 8:30 oraz od 9:40?

http://tvnplayer.pl/programy-online/ope … 11953.html

No to ja mam chyba większego pecha… gdyz od kilku lat chodzi mi w głowie pewien teledysk, którego za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, skojarzyć. Wiem że leciał on w programie " 30 ton lista lista lista przebojów".

Jedyne co kojarzę iż muzyka może podchodziła pod POP. W teledysku śpiewała jakaś dziewczyna mając na głowie makietę bodajże góry. W teledysku padał śnieg.

PS: od razu mówię - nie mam na myśli Last Christmas czy Ozzy Osbourne - Dreamer.

Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie daję już sobie rady znaleźć nic na ten w/w temat.

Witam, szukam filmu, wpisuje w google różne rzeczy go opisujące, ale nic nie mogę znaleźć. Może źle go zapamiętałem.

Ogólnie film był o jakimś gościu, może przestępcy, który dostał za kare (chyba) obowiązek zajmowania się budynkiem poczty. Ogólnie całkiem inny świat, pewnie w przyszłości, łaziły tam jakieś roboty, ale z drugiej strony technicznie nie było tam wszystko jakoś specjalnie zaawansowane.

Zdaje się, że poczta była niewygodną konkurencją dla innej technologii przesyłania informacji (takie wieże oddalone od siebie o ileś tam, przekazujące informację coraz dalej między sobą).

Będę wdzięczny za pomoc, widziałem kiedyś nie cały w TV i jakoś tak ogólnie oglądałem jednym okiem a chyba fajny był i chętnie bym zobaczył ;]

“Piekło Pocztowe” na podst. książki Terrego Pratheta

Aaaaa no widzisz, dziękuję Ci bardzo :] Tyle szukałem a wystarczyło tu zapytać.

Witam.

Co to za utwór

Z góry dziękuję za odpowiedz.