Ellie Goulding - Lights
Śliczne dzięki za ekspresową odpowiedz.
Szukam utworu co facet śpiewał wczoraj z must be the music piosenkę po włosku/hiszpańsku.
@up znajdź powtórkę programu na YouTube, zawsze piszą na dole kto i co śpiewa.
Poszukuję utworu z reklamy Ultrabooka HP z systemem BeatsAudio. To chyba Dubstep lub techno. (pytam, bo SoundHound mi nie wyszukał)
Niestety nie mogę znaleźć piosenki z Must Be The Music z dn. 7 października
Mam pytanie jaką nazwę ma ta wciągająca w rytm piosenka ?
http://www.youtube.com/watch?v=R_XoKKe6uV0&feature=plcp
Strzelam, bo nie wiem czy to było w 30 tonach.
Da ktoś tekst tego:
Proszę:)
Witam,
Jak się nazywa piosenka która była w reklamówce Gopro2 ?
CZŁOWIEKU DZIĘKI WIELKIE! ![]()
Witam! Szukam tapety z tego filmiku w większej rozdzielczości 
Narv , jest super! To i tak na smarthphona więc na 100% da rade
Dzięki stary 
Witam.
Szukam w sumie trzech filmów.
Pierwszy z nich opowiada o Sławnym pisarzu, który miał wypadek samochodowy, działo się to w zimę. Pierwszej pomocy po wypadku udzieliła mu pewna kobieta ( Psycholka ). Gdy odzyskał przytomność zobaczył że jest przykuty do łużka u niej w domu. Mimo tego że doszedł do siebie po wypadku, połamała mu nogi, ażeby pisał kolejną powieść tylko dla niej… Pamiętam jeszcze ze miała ona świnię Missery.
Drugi film : Dzieje się to w Usa w latach 90tych. kilku ziomków dostało cynk że w starej, rozpadającej, ogromnej kamienicy w ścianach jest pochowana kasa, lub skarb. Więc się tam udali, dowiedział się o tym też inny gang, chcieli się tam pozabijać…
Trzeci Film : Też Usa lata około lata 90te. Dzieje się to w zimę w górach, kilku ziomków spotkało się po latach w leśnej chatce, wiadomo pili i te sprawy, po jakimś czasie, okazało się że nie daleko w górach rozbiło się Ufo, zaraz potem na drodze spotkali gościa, który był ranny, ugościli go itp. wlazł do nich do kibla po czym coś mu z tyłka wylazło jakiś potwór.
Mam nadzieję że ktoś z was mi pomoże 
Pozdrawiam. 
-
Misery (1990)
-
nie mam pojęcia
-
a nie chodzi o COŚ ?

misery znalazłem, trzeci fim tak samo, tylko mam problem z tym drugim. ;(
ale dzięki 
@ luki93 Jeśli nie chodziło o kamienicę tylko o wiezienie to opis trochę pasuje do MEAN GUNS -
Gangsterzy w zamknięciu naparzają się o ukrytą kasę. Film ogólnie bez ładu i składu ale za to z mnóstwem bezsensownej przemocy :)Nie, to niestety nie to, tam była kamienica 
Jak się nazywają utwory z tego filmu:
Wiadomo w opisie że autorem ich jest Kevin MacLeod, ale nie mogę ich znaleźć w sieci.