Szukasz reklamy, piosenki, filmu? Pisz tutaj!

Ellie Goulding - Lights

Śliczne dzięki za ekspresową odpowiedz.

Szukam utworu co facet śpiewał wczoraj z must be the music piosenkę po włosku/hiszpańsku.

@up znajdź powtórkę programu na YouTube, zawsze piszą na dole kto i co śpiewa.

Poszukuję utworu z reklamy Ultrabooka HP z systemem BeatsAudio. To chyba Dubstep lub techno. (pytam, bo SoundHound mi nie wyszukał)

@ GuiiHz : to to miałeś na myśli… http://www.youtube.com/watch?v=llDikI2hTtk?

Niestety nie mogę znaleźć piosenki z Must Be The Music z dn. 7 października

Mam pytanie jaką nazwę ma ta wciągająca w rytm piosenka ? :slight_smile: http://www.youtube.com/watch?v=R_XoKKe6uV0&feature=plcp

Strzelam, bo nie wiem czy to było w 30 tonach.

Da ktoś tekst tego:

Proszę:)

Witam,

Jak się nazywa piosenka która była w reklamówce Gopro2 ?

CZŁOWIEKU DZIĘKI WIELKIE! !!

Witam! Szukam tapety z tego filmiku w większej rozdzielczości :smiley:

Proszę:

3000x2136, 1600x1139.

Jakość nie powala (widoczna pikseloza) ale może wystarczy :P.

Narv , jest super! To i tak na smarthphona więc na 100% da rade :smiley: Dzięki stary :smiley:

Witam.

Szukam w sumie trzech filmów.

Pierwszy z nich opowiada o Sławnym pisarzu, który miał wypadek samochodowy, działo się to w zimę. Pierwszej pomocy po wypadku udzieliła mu pewna kobieta ( Psycholka ). Gdy odzyskał przytomność zobaczył że jest przykuty do łużka u niej w domu. Mimo tego że doszedł do siebie po wypadku, połamała mu nogi, ażeby pisał kolejną powieść tylko dla niej… Pamiętam jeszcze ze miała ona świnię Missery.

Drugi film : Dzieje się to w Usa w latach 90tych. kilku ziomków dostało cynk że w starej, rozpadającej, ogromnej kamienicy w ścianach jest pochowana kasa, lub skarb. Więc się tam udali, dowiedział się o tym też inny gang, chcieli się tam pozabijać…

Trzeci Film : Też Usa lata około lata 90te. Dzieje się to w zimę w górach, kilku ziomków spotkało się po latach w leśnej chatce, wiadomo pili i te sprawy, po jakimś czasie, okazało się że nie daleko w górach rozbiło się Ufo, zaraz potem na drodze spotkali gościa, który był ranny, ugościli go itp. wlazł do nich do kibla po czym coś mu z tyłka wylazło jakiś potwór.

Mam nadzieję że ktoś z was mi pomoże :wink:

Pozdrawiam. :wink:

1. Misery (1990)

2. nie mam pojęcia

3. a nie chodzi o COŚ ? :smiley:

misery znalazłem, trzeci fim tak samo, tylko mam problem z tym drugim. ;(

ale dzięki :wink:

@ luki93 Jeśli nie chodziło o kamienicę tylko o wiezienie to opis trochę pasuje do MEAN GUNS -

Gangsterzy w zamknięciu naparzają się o ukrytą kasę. Film ogólnie bez ładu i składu ale za to z mnóstwem bezsensownej przemocy :)

Nie, to niestety nie to, tam była kamienica :wink:

Jak się nazywają utwory z tego filmu:

Wiadomo w opisie że autorem ich jest Kevin MacLeod, ale nie mogę ich znaleźć w sieci.